• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Lichtplan op de slaapkamer: rust & sereen!

Je slaapkamer is dè plek waar je ’s avonds lekker kan ontspannen en kan ontvluchten aan alle drukte om je heen. Deze plek is een persoonlijke ruimte waar het lekker rustig moet zijn, zodat jij weer kan opladen voor de volgende dag. In deze blog vertellen we je alles over hoe jij je slaapkamer kan omtoveren tot een ruimte vól rust en sereen, met behulp van het juiste lichtplan!

Light for the night

Misschien wil je voordat je gaat slapen nog even een paar bladzijdes lezen uit je favoriete boek om je lekker te ontspannen. Onderdeel van je lichtplan op de slaapkamer is een klein lampje langs je bed (ook handig zodat je niet meteen de grote kroonluchter boven je bed hoeft aan te doen). Ook zorgt een klein licht langs je bed dat je ogen zich vast gaan voorbereiden op het slapen. In slaap komen gaat zo veel makkelijker en bovendien is een klein lampje een gezellige sfeermaker in de slaapkamer. Sweet dreams!

Wandlamp Bulb Brons 48 x 7 x 40 Nordal

Nordal Wandlamp Bulb Brons 48 x 7 x 40 | Wants&Needs

Verlicht de hele ruimte

Kleine lampjes zorgen voor gezelligheid, maar bij het opvouwen van de was of het opruimen van je kledingkast is wat meer licht ook wel handig. Een mooie kroonluchter of een te gekke hanglamp laat jouw bed helemaal shinen! Om de juiste sfeer voor het juiste moment te creëren in je slaapkamer kun je een dimmer op de lamp zetten. Let hierbij wel goed op dat je de juiste dimmer bij de juiste lamp gebruikt.

Hanglamp Shade Jute Zwart Nordal

Nordal Hanglamp Shade Jute Zwart | Wants&Needs

Make it your own

Heb je een bureau in je slaapkamer staan? Maak hem compleet met een te gekke bureaulamp! Zo kan je ook weleens je boek lezen aan je bureau of heb je het juiste licht waarin jij je lekker kan optutten. Om je slaapkamer een persoonlijk tintje te geven kun je kiezen voor een echte eyecatcher die helemaal bij jou past. Wil je het nachts niet helemaal donker hebben? Dan kun je de bureaulamp ook als nachtlampje gebruiken. En zo maak je jouw lichtplan op de slaapkamer compleet!

Gezellig licht

Je slaapkamer kun je met behulp van licht ook romantisch & Scandinavisch inrichten. Ga dan voor een leuke lichtsnoer om nonchalant aan de muur of boven je bed te hangen. Als je tijdens het televisie kijken graag een lampje aan wil doen dat niet te fel is maar wel wat licht biedt in de ruimte is zo’n lichtsnoer echt perfect en ook nog eens gezellig! Wat wil je nog meer?

Wil je meer weten over een romantisch sfeer in je huis neem dan een kijkje op onze blog: Romantische sfeer in huis? Zo doe je dat

Lichtsnoer Jute Madam Stolz

Madam Stolz Lichtsnoer Jute | Wants&Needs

Geïnteresseerd?

Ben je geïnspireerd geraakt om ook jouw slaapkamer in het licht te zetten? Bekijk dan onze webshop voor ons aanbod.

2021-03-17T10:22:45+00:00 maart 17th, 2021|