De leukste herfst items onder de €50!

Wellicht hebben een aantal interieurlovers onder ons de Black Friday deals vanwege drukte gemist. Wij willen je daarom wat herfst items onder de €50 laten zien, zodat jij tóch nog voor een leuke prijs jouw interieur herfst ready kan maken! Lees vooral even verder voor meer inspo.

Kandelaars: onze favo herfst items

Wie vindt het ook zo heerlijk om met deze koude en donkere dagen wat kaarsen in huis aan te steken? Wij in ieder geval wel! Je kunt naar onze mening niet genoeg kaarsen in huis hebben, dit brengt zo veel sfeer in de ruimte door de kleur van het licht dat het geeft. Om die kaarsen een leuke plek in huis te geven, kunnen kandelaars eigenlijk niet ontbreken. Laten wij nou net een heel groot aanbod aan kandelaars onder de €50 hebben voor de knusse herfsttijd. Let’s go shopping dus!

Kandelaar Monkey Palva Zwart Nordal
Nordal Kandelaar Monkey Palva Zwart | Wants&Needs

Cozy kussens

Naast die gezellige kandelaars in huis, kunnen in deze tijd ook de kussens op de bank niet ontbreken. De warme uitstraling dat ze geven is een echte musthave met deze koude dagen. Je kunt oneindig veel verschillende combinaties maken. Denk hierbij aan kleuren, prints en stofjes combineren met elkaar. Er zijn zo veel verschillende opties die je kunt creëren, het kan eigenlijk niet gek genoeg. Zorg wel dat je het kleurenpalet en de woonstijl die je hanteert aanhoudt voor het mooiste resultaat.

Kussen Minx By Boo
By Boo Kussen Minx | Wants&Needs

Diner is served

Als wij denken aan de herfst, dan denken we onder andere ook aan gezellige etentjes met bijvoorbeeld vrienden. Mooi servies hoort daar natuurlijk ook bij. Net als bij de hierboven genoemde kussens, kun je ook helemaal losgaan met je servies. Je kunt van allerlei kleuren en prints met elkaar combineren. Het is daarbij niet alleen leuk om het zo te serveren voor je gasten, maar ook nog eens super gaaf om het als decoratie te gebruiken in huis wanneer je het niet gebruikt voor waar het servies eigenlijk voor bedoeld is.

Pastabord Set van 2 70S Ceramics HKliving
HKliving Pastabord Set van 2 70S Ceramics | Wants&Needs

Geïnspireerd? 

Na het lezen ook zo’n zin om je huis helemaal om te toveren in de herfstsferen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem voor een groot aanbod aan de meest trendy items vooral even een kijkje op onze website.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *