• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Leuke ideeën om je vensterbank te stylen

Het stylen van je huis is altijd super leuk om te doen. Elke keer iets nieuws en in elke hoek iets anders, op een gegeven moment raakt alles een beetje vol. Maar heb jij ook nog een vensterbank waarbij je niet goed weet wat je er mee moet doen? Lees dan maar snel mee, want in deze blog hebben we een paar leuke ideeën zodat jij je kale vensterbank kan gaan stylen!

Fleur op je vensterbank

Bloemen! Dit kun je altijd als decoratie gebruiken, of ze nou nep, echt of gedroogd zijn je kan ze op meerdere plekken neerzetten dan alleen je vensterbank. Maar wil je ze daar nu wel een plekje geven? Nice! Zet ze in een leuke keramische pot of een vaas die jij te gek vindt en laat hem maar shinen. Om de rest nog een beetje op te vullen kun je natuurlijk meerdere potten neerzetten, maar dan voor de sier. Doe maar crea bea.

Droogbloemen Triticum Aestivum Black Madam Stoltz

Madam Stoltz Droogbloemen Triticum Aestivum Black | Wants&Needs

Ga voor goud

Leuke beeldjes en ornamenten, je zult er misschien al meerdere in je interieur hebben staan, maar deze zijn ook leuk te decoreren op je kale vensterbank! Kleed je raam leuk aan met gouden accessoires of neem juist wat beeldjes die bij je keramische vazen passen & vul het aan met wat sierboeken. Maak er je eigen eyecatching hoekje van. Wil je weten welke trends hierbij kan meepakken lees dan onze blog: Trend alert, wat zijn de voorjaarstrends voor 2021?

Ornament Man on Earth Kare Design

Kare Design Ornament Man on Earth | Wants&Needs

Fris en fruitig

Een huis dat all-the-time lekker ruikt, dat wil toch iedereen? Geurstokjes zijn hiervoor perfect om te gebruiken. Weet je waar ze nog meer perfect voor zijn? Juist, je vensterbank! Zet je favoriete geurstokjes bij elkaar en vul hem verder op met wat leuke kandelaars of misschien een fotolijstje. Zo heb je twee vliegen in een klap: je vensterbank ziet er te gek uit en je huis ruikt mega lekker.

Clean Japanese Flowers HKliving

HKliving Clean Japanese Flowers | Wants&Needs

Geïnteresseerd? 

Zin om ook jouw vensterbank onder handen te nemen? Kijk dan op onze website voor de leukste items.

2021-05-04T12:39:29+00:00 mei 4th, 2021|