Lekker zitten met onze fauteuil top 5!

Wegzakken in een heerlijk fauteuil na een lange dag werken is toch om van te dromen? Je eigen plekje, met een goed boek of een goede serie. Jouw avond gaat helemaal goed komen! Toch is het best lastig om een goed en lekkere relaxstoel te kiezen. Er is oneindig veel keus en dat alle kleurencombinaties maken het er niet makkelijker op. Gelukkig ben ik een fauteuil expert en heb ik onze top 5 fauteuils voor jou op een rijtje! Lees snel mee.

Dangerous teddy

Een fauteuil om mee te knuffelen! Deze relaxstoel is perfect voor in ieder interieur en is ontzettend zacht. Toch is de keuze voor vorm en maat niet aan ons om te maken. Ik kan je wel vertellen dat de teddy opdruk altijd stijlvol is en gevaarlijk… want ja wie wil er nou nog uit zo’n lekkere stoel? Ik niet!

Fauteuil Babe By Boo
By Boo Fauteuil Babe
| Wants&Needs

Houtentintje

Super trendy is deze fauteuil en ook wij zijn helemaal fan! De rotan fauteuils is perfect voor verschillende interieurs. Deze stoel ziet er van zichzelf wat hard uit maar leuk hem op met wat kussens en ook deze relaxstoel is gevaarlijk verleidelijk.

Classic is all you need

Onze derde favoriet is een klassieker. Een simpel design, een echte lekker relaxstoel. Door telkens op de markt te verschijnen is een nieuw jasje blijven deze stoelen razend populair. Deze fauteuils passen perfect in elk interieur en zijn super makkelijk te stylen, met een leuk plaid bijvoorbeeld.

Fauteuil Bohemian HKLiving
HKLiving Fauteuil Bohemian | Wants&Needs

Soft velvet

Een variatie op de teddy fauteuil is de velvet fauteuil. Deze relaxstoel is ook een van onze favorieten door zijn zachte bekleding en leuke stijl. En ook deze relaxstoel is te stylen in elk interieur en is heerlijk om in weg te zakken.

Binge watch alarm

Voor de mensen met veel ruimte en een passie voor liggend tv kijken is een lig fauteuil de perfecte oplossing. Deze stoel is een van onze favorieten omdat deze relaxstoel je niet alleen de ruimte geeft om lekker comfortabel te liggen, maar ook om een goede houding aan te nemen terwijl jij je favoriete serie aan het bingen bent.

Daybed Balou Kare Design
Kare Design Daybed Balou | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ben jij toe aan een lekkere stoel? Neem dan snel een kijkje op onze website!

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *