• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Koningsdag! Zo voeg je oranje stijlvol toe

Het is vandaag Koningsdag en dat betekend dat het door het hele land feest is, ookal gaat het nu misschien niet helemaal zoals je had gehoopt. We zitten nu veel thuis en dan moet je er zelf maar een feestje van proberen te maken. Om helemaal in de stemming te komen hebben wij een paar tips hoe je voor Koningsdag op een stijlvolle manier de kleur oranje in je interieur toepast.

Flower Power

De makkelijkste en vrolijkste manier om oranje in je interieur te verwerken is natuurlijk door bloemen toe te voegen. Echte bloemen, kunstbloemen of droogbloemen het kan allemaal. Koop er eentje met een goede felle kleur oranje en geef hem een leuk plekje in de woonkamer. De bloemen zullen er helemaal uit knallen en een goede blikvanger zijn in je interieur, the power of flowers!

Droogbloemen Lagurus Orange Madam Stoltz

Madam Stoltz Droogbloemen Lagurus Orange | Wants&Needs

King seat

Heb je een nieuwe fauteuil nodig? Dat komt goed uit! Er zijn namelijk veel te gekke oranje fauteuils die je toe kan voegen aan je interieur. Zo heb jij een fauteuil die mega lekker zit en ben je helemaal ready voor Koningsdag. Vind je een nieuwe fauteuil een beetje te gek? We understand! Nieuw of niet, maak je eigen troon door er leuke oranje kussens in te leggen of een mooie slinger aan te hangen en klaar is kees.

Fauteuil Flower Orange Dutchbone

Dutchbone Fauteuil Flower Orange | Wants&Needs

Oranje decoratie

Het toevoegen van accessoires aan je interieur is het leukste dat er bestaat. Er zijn zo veel ornamenten, beeldjes, lijstjes en vazen die je kan toevoegen dat je het soms even niet meer weet, maar daar gaan we je bij helpen. Met Koningsdag is het namelijk he le maal te gek als je deze accessoires toevoegt in, ja je raadt het al, oranje! Brandt maar lekker los bij het uitkiezen, zodat jij op deze feestdag thuis lekker kan knallen.

Vaas Shell L Terra HKliving

HKliving Vaas Shell L Terra | Wants&Needs

Borrel & bites in oranje

Op zo’n feestdag als Koningsdag wil je lekker snacken en natuurlijk een oranje tompouce eten. Hoe kun je dat nou beter doen dan met bijpassend servies? Nou niet! Laat ze thuis dus verstelt staan door een lekker kingsize ontbijtje of door al het lekkers op oranje servies te serveren. Doe er een lekker drankje bij en geniet van de dag, cheers Willem!

Ontbijtbord Suzie Brique Riverdale

Riverdale Ontbijtbord Suzie Brique | Wants&Needs

Geïnteresseerd? 

Wil jij je huis ook omtoveren tot een oranje paradijs voor Koningsdag? Kijk dan op onze website voor de leukste items.

2021-04-26T14:44:27+00:00 april 26th, 2021|