Kleur van het jaar: dit zijn de trendkleuren van 2023 volgens experts

De Flexa kleur van het jaar is bekend. Dit jaar is het de kleur Wild Wonder geworden. Een positieve, natuurlijke geeltint. Wild Wonder verbindt jou met de natuur en laat je je binnenshuis beter voelen. De kleur van het jaar 2023 is opgedeeld in 2 woorden, waarbij ‘’Wild’’ staat voor het vrije gevoel naar de natuur en ‘’Wonder’’ staat voor de natuurlijke magie die overal om ons heen is. Voel je ook verbonden met de natuur door deze kleur toe te voegen aan je interieur.

De kleur van het jaar combineren

Flexa heeft de kleur van het jaar in een mooi kleurenpalet gegooid, zodat je eindeloos kunt blijven combineren. Wild wonder zie je rechtsboven staan. De inspiratie voor de kleur van het jaar 2023 zijn de wonder in de natuur en dat is duidelijk te zien in deze natuurlijke gele kleur. Wild Wonder is de kleur van tarwe met een lichte groene ondertoon. Een kleur die past bij zaaigoed, het kiemen van planten en ideeën en bij de natuur en haar wonderen. Een prachtige kleur om buiten mee naar binnen te brengen. In onderstaand kleurenpalet zie je met welke keuren je Wild Wonder kunt combineren. Het kleurenpalet bestaat uit kleuren uit bossen en tuinen met groene tinten, bruintinten en zachte lila kleuren.

kleur van het jaar
Wild Wonder kleurenpalet

Een kleur voor elk seizoen

Doordat je Wild Wonder gemakkelijk kunt combineren met zowel donkere als pasteltinten, past deze kleur in ieder seizoen. In de zomer combineer je de kleur met pastelkleurige accessoires en in de winter ga je voor wat donkere tinten die je ook in het bos tegenkomt. Op onderstaande afbeelding zie je hoe je de kleur kunt combineren voor een zomers interieur. Durf ook kleuren op de muur te combineren met Wild Wonder. Denk out of the box en combineer Wild Wonder totdat bij je eigen stijl past.

Bijzettafel Squand By Boo
By Boo bijzettafel Squand | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Klaar om kleur toe te voegen aan je interieur? Bekijk dan snel onze webshop voor ons aanbod meubels en woonaccessoires!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *