Kinderkamer inrichten: tips & tricks

De kinderkamer inrichten: Het is een hels karwei als je geen inspiratie hebt. Er moet veel opbergruimte zijn, plek zijn om te slapen, om te spelen en nog veel meer. Bij Wants&Needs weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om voor de kleine een fijne plek te creëren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar handige tips om de kinderkamer op een simpele en bovenal leuke manier in te richten.

Dierenvriendjes

Geen saaie muren meer! Met bijvoorbeeld schattige en speelse muurstickers maak je de kamer van je kind super uniek. Stickers zijn er in alle soorten en maten en er zit vast iets bij wat jouw kroost geweldig vindt. Check anders onze collectie muurstickers. Van Nijntje tot Jip & Janneke en van vogel- tot aan hondenstickers. Alles om die kamer zo bijzonder mogelijk te maken, toch?

Muurstickers Set Fiep Westendorp Animals KEK Amsterdam
KEK Amsterdam Muurstickers Set Fiep Westendorp Animals | Wants&Needs

Rust en kalmte

Speelgoed, kleren, boeken…. De lijst gaat maar door en door. Kinderen hebben eenmaal een hoop spullen en je wil niets liever dan deze uit het zicht zetten. Opbergkasten zijn daarom niet weg te denken uit een kinderkamer. Door deze kasten aan te kleden met de juiste accessoires, wordt de kamer erg gezellig. Speelgoed waar niet mee gespeeld wordt, kan ook dienen ter decoratie.

Opbergkast Wisconsin Eleonora
Eleonora Opbergkast Wisconsin | Wants&Needs

Warme voetjes

Je kindje doet van alles in de slaapkamer. Slapen, spelen, knutselen, maar ook dansen en springen.  Het is belangrijk dat de kamer een veilige omgeving wordt. Met een vrolijk en speels vloerkleed bescherm je jouw kind tegen koude voeten én het staat ook nog eens super gezellig!

Kinderkamer = relaxkamer

De kamer nog speelser maken? Dan is een zitzak het antwoord! Lekker neerploffen. Een heerlijk moment om een boekje te lezen of de tablet erbij te pakken. Alle kinderen willen er toch een? Wij in ieder geval wel!

Zitzak Junior Stonewashed 130 x 98 Fatboy
Fatboy Zitzak Junior Stonewashed 130 x 98 | Wants&Needs

Persoonlijke spulletjes

Kinderen zijn trots op hun speelgoed, boeken, foto’s met vriendjes of klasgenoten en diploma’s. Met behulp van een wandrek met haakjes, kun jij al deze bijzondere items ophangen in het zicht van je kind. Daarmee maak je de kamer persoonlijk én laat je zien dat je ook mega trots bent. Hoe leuk! De wandrekken in onze collectie zijn ideaal.

Geïnspireerd?

Zin gekregen om de kinderkamer in te richten? Super! Kijk snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *