• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Kerst inspiratieboost

Yeah, het is Kerst! Dat betekent gezelligheid, familie/vrienden, lekker eten en misschien nog wat cadeaus. Wij houden ervan. Mocht je nog niet helemaal in de kerststemming zijn: deze boost gaat je zeker op andere gedachten brengen. Merry ho ho ho to you!

Madam Stoltz | Wants&Needs

Madam Stoltz | Wants&Needs

Kerst begint bij de voordeur

Als je zo’n mooie krans met kerstballen aan de voordeur hangt, begint de gezelligheid al als je aan komt lopen thuis. Of het buiten nou koud is, krijg je het dan vast meteen warm van binnen door het fijne kerstgevoel.

Een gezellige hal

Het kerstgevoel lacht je toe als je je huis binnenstapt. De hal kun je bijvoorbeeld mooi versieren met de traditionele kerstkleuren, rood en groen. Door niet alleen je woonkamer. maar ook de rest van je huis te versieren, zorg je ervoor dat jouw huis nóg meer in kerstsfeer komt!

Madam Stoltz | Wants&Needs

Madam Stoltz | Wants&Needs

Kerstballen zonder boom

Kerstballen zijn natuurlijk bedoeld voor in de kerstboom. Maar dat de ballen ook zonder boom heel goed kunnen, kun in de bovenstaande afbeelding goed zien. De kerstballen zijn samen in een mandje gestopt en dit geeft een erg speels effect. Ook is het heel leuk als je geen ruimte hebt voor een kerstboom, maar toch wat kerstballen in huis wilt.

Gezelligheid op tafel

Kerst betekent al lang niet meer alleen de kleuren rood en groen. Ook andere kleuren passen heel goed bij kerst. Als je kaarsen samen met kerstballen op een dienblad zet krijg je een meteen de gezellige sfeer.

Creatief met wijnglazen

Ja het is echt zo. Je kunt creatief zijn met wijnglazen. De wijnglazen dienen als kandelaars. Dit ziet er natuurlijk erg leuk uit. Het is dan de bedoeling dat je de wijnglazen andersom op tafel zet. Op het potje van het wijnglas kun je een leuke kaas zetten. Onderin het wijnglas kun je kerstballen plaatsen.

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om een van onze gave woonaccessoires voor het kerstgevoel  helemaal in huis te krijgen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

 

2019-12-27T14:24:46+00:00 december 27th, 2019|