• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Haal de kerst in huis

Zodra Sinterklaas weer vertrekt wordt massaal de kerstboom opgezet. De pepernoten zijn uit de schappen en er wordt mee gezongen met kerstliedjes die heel de dag door op de radio worden afgespeeld. De maand december is een feestelijke maand, een afsluitende maand van het afgelopen jaar. Het wordt kouder, de dagen zijn korter en het is eerder donker. Een kerstgevoel is voor iedereen anders, maar het gevoel dat we eigenlijk allemaal delen is gezelligheid en liefde. Kerst is een feestelijke periode van cadeaus, versiering, verlichting en warmte. Met drie tips zorgen we ervoor dat jij klaar bent voor de kerst!

Madam Stoltz Decoratiestuk Kerst

Madam Stoltz Decoratiestuk Kerst | Wants&Needs

Alles in het teken van kerst

Een kerstgevoel in huis is al snel aanwezig zodra de kerstboom wordt opgezet. Het afstemmen van je interieur voor de feestdagen is iets waar wij niet genoeg van kunnen krijgen. Een moment dat alle interieurstijlen worden overgenomen door een sfeer waarbij niks te gek is. Bij kerst hoort versiering en bij versiering hoort natuurlijk ook verlichting. Een kerstboom is natuurlijk niet speciaal zonder kerstballen en lichtjes. Een lichtsnoer is een echte sfeermaker die niet te missen is rond deze periode. Het is hartstikke leuk om je kerstboom te versieren met verlichting, maar je woning mag ook best op een speelse manier verlicht worden! De lichtsnoeren van het fantastische merk Madam Stoltz is het perfecte item om een perfecte kerstsfeer te creëren in jouw interieur!

The perfect gift

Met kerst worden er vaak pakjes onder de kerstboom gelegd en worden er cadeautjes uitgewisseld aan degene die dichtbij ons staan. Eigenlijk is een kerstcadeau niks anders dan een goed excuus om te shoppen voor jezelf of voor een ander. Een perfect gift voor een ander kopen is een moeilijke opgave. Je wilt het graag goed doen waardoor de twijfels toeslaan. Omdat wij weten hoe lastig het is om een cadeau te bedenken hebben wij cadeausets voor je samengesteld zodat jij de feestdagen met één zorg minder kunt beginnen!

The perfect gift: Gift Card

The perfect gift: Gift Card Wants&Needs | Wants&Needs

Let op: er is wel een gevaar bij het betreden van deze pagina. De cadeautjes zijn erg makkelijk te krijgen, maar wel erg lastig om weg te geven.

”The best holiday feeling is to spoil yourself with everything you want and need!”

Geïnspireerd?

Wil jij ook je interieur klaarmaken voor de feestdagen? Kijk dan snel in onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina

2018-12-21T12:10:30+00:00 december 21st, 2018|