• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Kies de juiste kleur door middel van jouw sterrenbeeld

Een kleur kiezen voor een bepaalde ruimte in huis kan soms lastig zijn. Want welke kleur gaat het beste passen? Vaak haal je deze inspiratie van Pinterest. Maar je kunt ook de kleur kiezen door te kijken naar je eigen sterrenbeeld. Bij elk sterrenbeeld hoort een bepaalde kleur. Dus deze kleur moet dan wel meant to be zijn! In deze blog vertellen we je welke kleur bij welk sterrenbeeld past.

Ram – Rood

(21 maart t/m 20 april)

Rammen worden vaak aangetrokken door de kleur rood. De kleur rood versterkt passie, kracht en energie. Deze kleur staat voor enthousiasme en dit zorgt ervoor dat je actiever bent en meer gedreven. Dit sterrenbeeld is zelfverzekerd en uit de kleur rood halen ze veel kracht. Dus hoe meer roodtinten een ram om zich heen verzameld, hoe meer kracht hij/zij heeft.

Stier – Groen

(21 april t/m 21 mei)

Het sterrenbeeld stier wordt aangetrokken tot de kleur groen. Deze kleur symboliseert groei, harmonie en frisheid. Een stier staat voor vooruitgang en niet opgeven. Ook neemt een stier vaak geen risico, maar zoekt graag de zekerheid op. En de kleur groen geeft die zekerheid en veiligheid.  Daarom is het belangrijk dat een stier veel groen om zich heen heeft.

Tripod wereldbol | Sterrenbeeld

Wereldbol Tripod | Wants&Needs

Tweelingen – Geel

(22 mei t/m 21 juni)

Een tweeling houdt eigenlijk van het tegenovergestelde van een stier, ze worden enthousiast van lichte, vrolijke kleuren. Kleuren zoals geel en oranje zijn vaak terug te vinden bij een tweeling. Geel geeft energie en wekt de nieuwsgierigheid op. Tweelingen zijn van nature enthousiast en opgewekt. Laat daarom je interieur oplichten met een lichte kleur. Geel zorgt namelijk voor de focus en mentale kracht bij dit sterrenbeeld.

Kreeft – wit/zilver

(22 juni t/m 23 juli)

Dit sterrenbeeld heeft een erg sterke intuïtie en de kleuren wit en zilver versterken dit. Kreeften zijn erg gevoelig en daarom is het goed om wit en zilver toe te voegen aan je interieur. Want deze kleuren vergroten het begrip van een kreeft. Ook staan deze kleuren symbool voor het glinsterende oppervlakte van het water  en de schijnende maan. En dit staat voor zuiverheid en intuïtie. Daarom is het goed om je te omringen in het wit en zilver.

Leeuw – Goud

(24 juli – 23 augustus)

Een leeuw is warmhartig en het gulste van alle sterrenbeelden. De kleur goud versterkt het warme hart en de positieve energie van een leeuw. Deze kleur van koningschap en klasse is altijd het symbool geweest van kracht en aanzien. Goud zorgt ervoor dat een leeuw de aandacht krijgt die hij/zij wil en versterkt de optimistische kijk op het leven.

Goud Blair hanglamp | Sterrenbeeld

Hanglamp Blair goud | Wants&Needs

Maagd – Groen/bruin

(24 augustus – 23 september)

Een maagd is erg gericht op te toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. En de kleuren bruin en groen zorgen ervoor dat een maagd gefocust blijft op deze doelen. Bruin staat voor stabiliteit en ondersteunt de zorgvuldige en systematische aanpak van de maagd. En groen is de kleur van groei en zelfverbetering.

Weegschaal – roze/lichtblauw

(24 september t/m 23 oktober)

Een weegschaal is recht door zee, rechtvaardig en onbevangen. Ze hebben behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven. De kleuren roze en lichtblauw zorgen voor kalmte en vriendelijkheid. Lichtblauw symboliseert een koel en subtiel briesje en vergroot de helderheid en balans. Roze roept de charmante kant op van dit sterrenbeeld.

Schorpioen – zwart

(24 oktober – 22 november)

Een schorpioen kan heel charmant zijn, maar ook heel agressief. Ze hebben vaak iets geheimzinnigs. Verder zijn ze vastbesloten, doelgericht en extreem intuïtief. De kleur zwart roept de geheimzinnige kant van de schorpioen op. Deze kleur zorgt ervoor dat een de schorpioen nieuwsgierig en gefocust blijft. Zwart representeert de dieptes waarin de schorpioen verblijft, en versterkt zijn drijfkracht om verder te kijken dan alleen naar de oppervlakte.

Boogschutter – paars

(23 november – 22 december)

Een boogschutter is slim, avontuurlijk, optimistisch en heeft een geweldig gevoel voor humor. Ze zijn wijs, hebben enorm veel kennis en zijn constant bezig om die kennis uit te breiden. Daarom past de kleur paars goed bij dit sterrenbeeld. Paars is de kleur van spiritualiteit en bewustzijn. Deze kleur zorgt ervoor dat een boogschutter meer open is. Daarnaast zorgt paars er ook voor dat de boogschutter gedreven wordt om continu zijn/haar horizon te verbreden.

Steenbok – bruin/grijs

(22 december t/m 20 januari)

Een boogschutter is gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Ze zijn erg ambitieus en moeten altijd iets hebben om achterna te gaan dat hun leven betekenis geeft. Daarom passen de kleuren bruin en grijs goed bij een steenbok. Deze kleuren helpen om het meest praktische pad in het leven te nemen en vergroten de betrouwbaarheid. Grijs vergroot de conservatieve natuur en no-nonsense aanpak. En bruin versterkt de vastberadenheid en het streven naar het bereiken van doelen.

Waterman – blauw

(21 januari t/m 18 februari)

Watermannen zijn excentriek, onvoorspelbaar, origineel en grillig. Ze zijn fantasievol, kinderlijk en wijs. De kleur blauw helpt om de goede ideeën aan te moedigen en zorgt voor balans is zijn/haar rusteloze energie. Blauw zorgt ervoor dat ideeën soepel stromen en gesprekken vloeiend verlopen.

Vissen – lichtgroen

(19 februari – 20 maart)

Vissen zijn spiritueel, dromerig en extreem gevoelig. Lichtgroen is de kleur van leven en representeert vernieuwing en inspiratie. Het stimuleert de energie van een vis. En het zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld met zijn/haar onderbewustzijn wordt verbonden.

Geïnteresseerd? 

Heb je nu ook zin gekregen om met jouw kleur aan de slag te gaan? Bekijk dan onze webshop voor ons aanbod.

2021-04-08T13:41:38+00:00 april 8th, 2021|