Dé items voor een knus najaar!

De klok gaat bijna weer een uur achteruit en dat betekent dat het najaar écht is begonnen… De blaadjes vallen van de bomen en het weer wordt met de dag slechter. Tijd om binnen te zitten en alles uit de kast te halen om jouw huis knus te maken! In dit blog vertel ik jou hoe jij jouw huis klaar kan maken voor een knus najaar. Kijk je mee?

Time for something warm

Niks is lekkerder dan ’s avonds op de bank zitten met een lekkere warme kop thee tussen je handen geklemd. En bedenk er dan ook even bij dat je onder een lekker warm plaid zit. Dit is toch heerlijk? Dat dacht ik! Een plaid is de musthave voor dit najaar. Niks fijner dan jezelf lekker opwarmen onder een plaid op de bank. Én een plaid is niet alleen lekker warm maar ook nog eens stijlvol! Hoe? Leg je plaid over de rand van de bank of van je bed. Je kan je plaid schuin leggen voor een speels effect of recht voor een strakke maar sfeervolle look.

Plaid Vintage Grijs By Boo
By Boo Plaid Vintage Grijs | Wants&Needs

Light it up

Om deze heerlijke avond stemming nog beter te maken is goed licht een echte must (en sfeermaker). Maar dan heb ik het niet over dimbare-, kleurtemperatuurlampen, nee nee, we doen de lichten uit en steken de kaarsen aan. De heerlijke geur die van geurkaarsen afkomt, dat warme gevoel dat ze (letterlijk) geven en het knusse najaar licht. Zie je het al voor je? Lekker hè!

Zet de kaarsen mooi neer op een plateau, ga altijd voor een oneven aantal, dit geeft een mooi contrast en ziet er altijd speelser uit dan een even aantal. Extra tip: ga voor hoogte verschillen voor een nog speelser maar niet overdreven effect.

Windlicht Osmin Goud Richmond
Richmond Windlicht Osmin Goud | Wants&Needs

Time for some softness

Nadat je helemaal zen bent geworden van je warme kop thee, je plaid en de kaarsen, is het toch echt tijd om naar bed te gaan. En hoe fantastisch is het om lekker weg te dromen  in een zee van kussens? Kussens zijn accessoires die jij niet kan missen in jouw knusse interieur dit najaar! Ze zijn niet alleen lekker om tegen aan te liggen maar ze maken je bank of bed ook nog super knus en geven een warm welkom. Pak ook hier altijd een oneven aantal, denk bijvoorbeeld op bed aan twee hoofdkussens met daarvoor twee van dezelfde kussens afgewerkt met één groter kussen in het midden. Voor kussens op de bank kan je ervoor kiezen om in beide hoeken twee verschillende vormen kussens neer te zetten bijvoorbeeld een vierkante en een ronde en in het midden van de leuning een langwerpig kussen.

Nekrol Teddy Vanilla Essenza
Essenza Nekrol Teddy Vanilla | Wants&Needs

Geïnpsireerd? 

Ready om jouw huis knus te maken voor het najaar? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *