Nationale koffiedag it is! ☕

Het is vandaag Nationale Koffiedag! We kennen het allemaal wel, een lekkere kop koffie wanneer je uit je bed stapt om de dag goed te beginnen. Wat het dan nóg een beetje leuker maakt, is om het uit een mooie en trendy kop te drinken. Of het nu een sterke zwarte koffie, een cappuccino of een latte macchiato is maakt niet uit. Lees vooral even verder voor leuke inspiratie.

Kop Rani Kopje Rani Bloomingville
Bloomingville Kop Rani Kopje Rani | Wants&Needs

Koffiekopjes ter decoratie

Natuurlijk is het fijn om uit mooie mokken en kopjes te drinken. Echter zijn deze items ook erg leuk in je interieur. Plaats je mooiste mokken en kopjes bijvoorbeeld in een open kast, zet ze gezellig op tafel of maak er een knusse hoek van op een bijzettafel. Multifunctioneel zijn ze! Doordat ze te verkrijgen zijn in veel verschillende soorten en maten zijn ze des te leuker om met elkaar te combineren. Het hoeft allemaal niet netjes en perfect bij elkaar te passen. Maak het vooral een beetje speels!

Mok Sandrine Grijs Steen Bloomingville
Bloomingville Mok Sandrine Grijs Steen | Wants&Needs

HKliving koffiekopjes

Een welbekend fenomeen in de interieurwereld: de HKliving koffiekopjes! Met prachtig kleurverloop en funky combi’s zijn dit dé musthaves om jouw lunch of koffie ervaring helemaal compleet te maken. Ga voor een samengestelde set of mix&match jouw ideale set samen in onze webshop. Pak lekker uit tijdens deze Nationale Koffiedag. Dit is je dag!

Koffiekopje 70s Ceramics Mars HK Living
HK Living Koffiekopje 70s Ceramics Mars | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Nu ook nog meer zin in een lekkere én mooie kop koffie? Neem dan even een kijkje op onze webshop voor een groot aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *