Internationale knuffel dag: De lekkerste knuffels in bed!

Vandaag is het nationale knuffel dag! Ik hou van knuffels maar knuffels in bed daar word ik het gelukkigst van. Niet alleen knuffels van iemand maken mij gelukkig maar ook van de warmte van mijn favoriete slaapplek word ik heel erg gelukkig. Met een lekker dekbedovertrek of een zee van kussens. Ik kijk er al helemaal naar uit om vanavond met een lekker hapje, drankje en een goede film mijn bed in te duiken. In deze blog vertel ik jou het geheim hoe jij jouw slaapplekje kan omtoveren tot een grote knuffel. Lees snel mee!

Cosy cover

Een heerlijk zacht dekbedovertrek doet wonderen! Een dekbedovertrek gemaakt van flanel is super zacht en extra warm. Super geschikt om mee te knuffelen en deze zorgt ook nog voor extra warmte. Ben je geen fan van de warmte van het dekbedovertrek, ga dan lekker voor een katoenen dekbedovertrek, deze worden ook lekker warm maar hebben toch nog een afkoelende factor. Helpt dat niet? Dan lekker voetjes boven de dekens.

Dekbedovertrek Camo Toffee Brown Marc O'Polo
Marc O’Polo Dekbedovertrek Camo Toffee Brown | Wants&Needs

Teddy blanket

Tijd voor wat teddy! Een heerlijk plaid met een zachte teddy textuur is perfect om jouw knuffelavond mee voort te zetten. Deze lekkere teddy kan je gebruiken om jezelf wat extra warmte te geven maar is ook heel goed om lekker op te vouwen en letterlijk mee te knuffelen. Zo lekker zacht!

styling Yvonne Teijgeman

Sea of pillows

Om jouw knuffelavond helemaal compleet te maken kunnen kussens natuurlijk niet ontbreken. Een lekkere kussen zee van gemengde soorten. Ga voor als aanvulling voor op je teddy plaid voor een lekkere teddy nekrol. Kies als aanvulling zachte velvet kussens. Leg deze kussens in combinatie met je hoofdkussens lekker neer en ploffen maar!

Geniet van deze heerlijke knuffel dag!

Nekrol Teddy Vanilla Essenza
Essenza Nekrol Teddy Vanilla | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Nog niet helemaal klaar voor internationale knuffel dag? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *