Interieurtrends in 2021, creëer jouw eigen huisstijl!

De feestdagen zijn net achter de rug en we zitten ondertussen alweer in 2021! Ook in 2021 zullen er verschillende interieurtrends voorbijkomen en deze interieurtrends kunnen inspiratie geven. Ook kunnen de opkomende interieurtrends helpen om jouw eigen huisstijl te creëren en uit te breiden.

Op wereldreis in je eigen huis

Dit jaar is het de trend om op rondreis te gaan door je eigen huis. Door meubels en accessoires vanuit Afrika tot Zweden te combineren, creëer je een bijzonder gevoel in je huis. Bij deze interieurtrend horen intense kleuren, maar ook aardekleuren voor een mooi en zacht geheel. Hoe sterker het contrast is, hoe groter de wow-factor wordt. Combineer bijvoorbeeld verschillende materialen met elkaar zoals onbewerkt hout met glimmend satijn, naast chic messing en ruig beton. De bijzettafel ‘African Drums’ past perfect bij deze trend! Deze bijzettafel is geïnspireerd op de Afrikaanse drums en met deze bijzettafel haal je de Afrikaanse Spirit en warmte in huis.

Opbergkast Carter 172 x 105 x 41 Eleonora
Eleonora Opbergkast Carter 172 x 105 x 41 | Wants&Needs

Impact maken met een eyecatcher

Een strak en rustig interieur is zeer populair en word in 2021 alleen nog maar populairder. In een strak en rustig interieur wordt vaak een eyecatcher geplaatst. Een eyecatcher is een groot pronkstuk die opvalt in de ruimte. Vaak plaats je om de eyecatcher heen meer eenvoudige en neutrale meubels en accessoires. Zo geef je een persoonlijke touch aan je ruimte maar houd je het ook rustig. Je kunt bijvoorbeeld een grote plant in de kamer plaatsen of een felgekleurde stoel in de woonkamer zetten zoals de ‘Fauteuil Lofty’.

Fauteuil Bon Velvet Goudgeel 78 x 80 x 76 - By White Label - www.wantsandneeds.nl - 252-3100098
Fauteuil Bon Velvet Goudgeel 78 x 80 x 76 – By White Label

Lichte houtkleuren voor elk type interieur

Al jarenlang zijn lichte houtkleuren terug te vinden in de Scandinavische interieurs. Dit jaar worden deze lichte houtkleuren ook toegepast in moderne en industriële interieurs. Vooral producten van licht eikenhout en bamboe zullen populairder worden. In 2021 zullen deze kleuren ook terug te zien zijn in meubels, raambekleding en wanddecoratie. Een voorbeeld hiervan is de bijzettafel ‘Luna’. Deze bijzettafel is gemaakt van licht eikenhout en past perfect in ieder interieur.

Wandlamp Brody Brass Dutchbone
Dutchbone Wandlamp Brody

De Flexa kleur van de interieurtrends van het jaar: Brave Ground

Brave Ground is een bruine, neutrale kleur, die veel warmte uitstraalt. Deze kleur wordt in 2021 een grote interieurtrend en het is een kleur die perfect past als basis voor je interieur. We zitten in een periode waarin iedereen graag de troost zoekt in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee omringd worden. Dit is bijvoorbeeld de natuur, de aarde, en onze eigen huizen. Brave Ground geeft extra rust en comfort aan je eigen huis en is makkelijk te combineren met andere kleuren. Het vloerkleed ‘Greenland melange bruin’ past perfect bij deze interieurtrend.

Vaas wit steen van Bloomingville
Bloomingville Vaas wit steen | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om opzoek te gaan naar de perfecte items die passen bij de interieurtrends en je interieur knus en warm maken? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *