• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Interieuradvies op maat + winactie

Verbouwen of verhuizen? Veel mensen zitten in deze fase. Ben je toe aan een nieuw huis? Of kun je jouw woonwensen ook vervullen in je huidige huis? Chiel helpt je graag bij deze keuze door je in te laten zien wat je met je huidige huis kunt doen! Blijkt jouw woongeluk toch te liggen bij verhuizen? Ook dan helpt hij je graag bij het maken van een interieur op maat! Extra leuk: we verloten op onze Instagram een winactie voor een ontwerp van je woonkamer. Je kunt nog meedoen aan deze winactie tot aanstaande vrijdag. Wie weet zit jij snel in een nieuw gestylde woonkamer!

Wat kun je je hierbij voorstellen?

Onze interieur adviseur Chiel gaat graag met je in gesprek. Tijdens een kennismaking komt hij graag bij je langs om alles te weten te komen over je persoonlijke smaak, wensen en behoeften en woonstijl. Zo krijgt hij een goed inzicht in wat voor soort ontwerp hij kan gaan maken, en waar rekening mee gehouden moet worden. Na een diepgaand en compleet beeld te hebben gekregen op locatie, kan het creatieve proces beginnen. Chiel neemt je mee in het gehele proces, van schets tot realisatiefase. Op basis van je wensen en behoeften werkt hij een compleet plan en persoonlijk advies uit. Door een goed netwerk aan leveranciers en specialisten om Chiel heen, is het mogelijk om een ultiem eindresultaat te bereiken. Alles voor het interieur van jouw dromen.

Ontwerp Woonkamer

Winactie

Vanwege de woonmaand oktober hebben wij een speciale winactie bedacht! Om een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten bij een totaal ontwerp, geven wij een ontwerp voor je woonkamer weg. Onze interieur designer komt ook dan bij je langs om kennis te maken en om een goed beeld te krijgen van de woonwensen. Daarna gaat hij aan de slag met een moodboard, plattegrond en ontwerp van de woonkamer. Met een mooie shoplist van alle spullen die mee zijn genomen in het ontwerp kun je je ontwerp helemaal laten realiseren met producten van Wants&Needs! Lijkt dit je nou helemaal te gek? Check out our Instagram en doe mee met deze winactie!

Plattegrond Woonkamer

2020-10-28T09:40:38+00:00 oktober 28th, 2020|