• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Interieur inspiratie op doen? Netflix it is!

Vind jij het soms ook niet héérlijk om ideeën op te doen voor je eigen interieur maar wil je ook weleens iets anders bekijken dan alleen maar via Pinterest? Dan is dit voor jou de tip van de dag! Er staan namelijk verschillende series op Netflix die jou de inspiratie geven die je nodig hebt. So relax en begin met de series die we voor jou op een rijtje hebben gezet in deze blog.

Interior design masters

In deze serie wordt een strijd gevoerd tussen verschillende deelnemers die allemaal iets gemeen hebben: zij willen interieurontwerper worden. De deelnemers krijgen ieder een andere ruimte in het huis aangewezen die zij moeten opknappen. Na elke ronde kan er een deelnemer afvallen. Een spannende serie, ontspanning en gelijk een goede inspiratiebron.

Interior Design Masters

Netflix serie | Interior Design Masters

Amazing interiors

Deze serie laat de meeste gekke, toffe en spectaculaire interieurs zien van een huis die er aan de buitenkant eigenlijk heel normaal uit ziet. Van een mega groot aquarium in je huis tot een horrorkamer, een achtbaan in de achtertuin of je huis in de vorm van de ark van noach, niks is te gek! Laat je verrassen door deze serie en misschien zie je wel iets leuk voor bij jou thuis.

Amazing Interiors Netflix

Netflix serie | Amazing Interiors

Dream home make over

De naam “Dream home make over” zegt het eigenlijk al, in deze serie krijgen huizen een complete make over. Verschillende gezinnen laten hun huis in de handen van Shea en Syd McGee om het om te laten toveren tot hun droomhuis! Je ziet hoe het huis er eerst uit zag, het proces van het opknappen en natuurlijk het eindresultaat. Can’t get enough van deze serie.

Dream Home Makeover Netflix

Netflix serie | Dream Home Makeover

The world’s most extraordinary homes

Houd je van reizen en ook van de meest bijzondere huizen all over the world? Dan is dit echt een serie die je moet kijken! Piers Taylor en Caroline Quentin reizen over de hele wereld om jou de meest uitzonderlijke huizen en hun interieur te laten zien en dat slecht vanaf je favoriete plekje op de bank.

The World's Most Extraordinary Homes Netflix

Netflix serie | The World’s Most Extraordinary Homes

Geïnspireerd?

Inspiratie op gedaan en zin om je huis aan te pakken? Kijk dan snel in onze webshop voor ons aanbod!

2021-02-26T15:30:15+00:00 februari 26th, 2021|