Inspo: een stukje van je plafond mee schilderen

Het mee schilderen van een stukje plafond zien we steeds meer voorbij komen en we love it! Voor velen is het een gewaagde poging, omdat het weer iets nieuws is maar het resultaat is super gaaf. Er zijn natuurlijk verschillende manieren en kleuren die toegepast kunnen worden bij deze trend. Wil je wat inspiratie op doen? Lees dan maar snel deze blog!

Let down the roof

Je wilt je slaapkamer graag een kleur geven maar weet niet zo goed hoe. Daar hebben wij wat voor! Schilder je plafond in de kleur die bij jou en kamer past en betrek hierbij de bovenste rand van de zijmuren. Op deze manier haal je je plafond een beetje naar beneden waardoor de kamer een stuk knusser wordt! Het is leuk dit toe te passen aan één kant van de muur, maar je kan natuurlijk ook heel de kamer betrekken.

Plafond mee schilderen Credits to: DecorAid Bron: melaniejadedesign.com
Plafond mee schilderen Credits to: DecorAid Bron: melaniejadedesign.com

Je eigen hoekje schilderen

Iedereen heeft wel een plekje in huis waar je favoriete fauteuil staat of wat je gewoon een lekker plekje vindt om te zitten. Om iets extra’s toe te voegen aan dit plekje is een te gekke kleur op de muur, die door loopt op het plafond, de oplossing. Je creëert dan een ‘hoekje’ doordat je alleen rondom jouw favoriete plekje schildert in de vorm die jij leuk vind en daarmee de rest van de kamer afbakend. Zo doe je echt helemaal mee met deze gave trend, good luck!

Be creative

Wees creatief en speel met vormen en verschillende kleuren op verschillende plekken in het huis. Heb je bijvoorbeeld nog geen plekje waar je lekker je boekje kan lezen? Creëer er eentje! Wil je je eethoek wat unieker maken? Gebruik de trend en je eigen schilder kunsten! Heb je een interieur met veel ronde voorwerpen? Schilder het dan in een ronde vorm. Of heb je juist helemaal geen zin om te schilderen? Gebruik behang, want ook daar kun je iets super gaafs mee maken. Wil je weten wat voor behang leuk is bij jou thuis? Bekijk onze blog: Behang, nieuw en speciaal voor jou!

Plafond mee schilderen Credits to: @house_ofanurse
Plafond mee schilderen Credits to: @house_ofanurse

Geïnteresseerd? 

Helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan? Kijk dan op onze website voor de leukste items voor de finishing touch.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *