In 5 stappen naar een bohemien interieur!

Houd jij ervan om verschillende kleuren en prints te combineren met elkaar? En is een interieur met rustige elementen niet voor jou weggelegd? Dan voel jij je sowieso helemaal thuis in een bohemien interieur. Deze stijl zorgt namelijk voor veel kleur, natuurlijke materialen en items met een verhaal! In deze blog leg ik je in 5 stappen uit hoe je je interieur omtovert tot een bohemien interieur.

1. Bohemien interieur: kleuren en prints

De eerste stap naar een bohemien interieur is het toevoegen van veel kleur en vrolijke prints. Een interieur met verschillende kleuren en prints zorgt ervoor dat je veel energie krijgt en er vrolijk van wordt. Doen dus! Combineer bijvoorbeeld¬†‚Äėhet kussen Ethno Eye‚Äô met¬†‚Äėhet kussen Jungle Fever‚Äô. Deze kussens zijn beide heel kleurrijk en goed te combineren! Beide kussens zijn echte eyecatchers en zullen je en stap verder brengen naar een echt bohemien interieur!

Madam Stoltz spiegel bamboo | Wants&Needs

2. Chillen in de hangmat

In een bohemien interieur mag een loungeplekje absoluut niet missen! Een hangmat of hangstoel is dan ook perfect voor bij dit plekje. De hangstoel ‚ÄėBohemian Rotan Bal‚Äô is d√© perfecte hangstoel voor in je tuin of huis. Het geeft je interieur een hele gave uitstraling en een ruimtelijk effect door zijn rondingen! Leg er wat tijdschriften bij en kom tot heerlijk tot rust.

3. Een opvallend vloerkleed

Een opvallend vloerkleed zorgt voor die bohemien twist in je interieur! Ook als de basis van je interieur vrij naturel is zal een bohemien vloerkleed je interieur opfleuren. Een vloerkleed is echt niet alleen geschikt voor de vloer, maar ook gewoon voor de muur! Hang je vloerkleed aan de muur en maak een echte eyecatcher van het vloerkleed! Een mooi kleed wat precies in deze stijl past is¬†‚Äėhet vloerkleed Tribal Multi‚Äô. Dit vloerkleed is voorzien van een heel mooi patroon en het geeft je interieur een echte boos!

Vloerkleed Razen Multi Soft 200 x 300 Wants&Needs
Vloerkleed Razen Multi Soft 200 x 300 | Wants&Needs

4. Groen, groener, groenst

Planten en bloemen zijn onmisbaar in een bohemien interieur! Cactussen, wilde palmplanten of juist gekleurde bloemen kunnen je interieur helemaal opfleuren en het echt afmaken! Hoe meer, hoe beter. De kunstplant ‚ÄėLeaf Tree‚Äô zal je interieur helemaal opfleuren en je hebt voor deze planten geen groene vingers nodig!! Het is een kunstplant dus hij heeft geen water nodig! De ‚ÄėLeaf Tree‚Äô staat al in een zwarte pot en zorgt voor de echte details van je bohemien interieur!

5. Items met een verhaal

Ieder item heeft zijn eigen verhaal. Of het is op een speciale plek gekocht, of je hebt het item gekregen van een speciaal persoon, of je hebt er een speciale gedachte bij. Geef je persoonlijke items de hoofdrol in je interieur en presenteer ze bijvoorbeeld in de super gave ‚ÄėGeneve‚Äô vitrinekast! Deze vitrinekast is van hout gemaakt en de buitenkanten zijn bruin getint! In deze vitrinekast heb je sowieso genoeg ruimte voor al je speciale woonaccessoires! Zet je persoonlijke items in deze vitrinekast en je bohemien interieur is helemaal af!

Fotolijst Bruin Wants&Needs
Wants&Needs Fotolijst Bruin | Wants&Needs

Ge√Įnspireerd?

Zin om je interieur te veranderen naar een bohemien interieur? Of juist bohemien elementen toe te voegen aan je interieur? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *