Tips how to: Blue Monday overleven…

Jaja, daar is de dag waar we allemaal niet zo’n zin in hebben weer… Blue Monday vandaag! Voor een aantal mensen onder ons is dit ook echt een dag dat alles een beetje tegenzit en niet alles lekker verloopt. Wij willen je daarom een paar fijne tips meegeven om deze dag door te komen. Lees vooral even verder voor inspo!

Blue Monday spa at home

Hoe lekker is het om wat me-time in te lassen op deze deprimerende dag? Neem bijvoorbeeld uitgebreid de tijd voor een bad en ga jezelf daarna heerlijk verwennen en verzorgen met lekkere producten. Badjas aan en go! Smeer jezelf in met bodylotion en handcrème en je komt je dag fris en verzorgd door.

Hand Cream Vata Ayu
Ayu Hand Cream Vata | Wants&Needs

Netflix and…just chill

Een hele dag op de bank ploffen en hier niet meer van af komen. Dat is ook wel eens lekker toch? Trek een relaxoutfitje aan en neem plaats op de bank. Kijk jouw favoriete serie en kruip vervolgens lekker onder een warm plaid. Wij vinden het dan nog éxtra gezellig om de kaarsen in huis aan te steken, en nóg liever van die lekkere geurkaarsen. Kom maar op met Blue Monday!

Plaid Wuzzy By Boo
By Boo Plaid Wuzzy | Wants&Needs

Yoga time

We hebben het al even gehad over het chillen op de bank, maar even een momentje pakken om aan yoga te doen is ook zeker niet verkeerd. Zo ben je toch even sportief bezig geweest en kun je de dag fris beginnen of juist afsluiten. Leg je matje klaar, doe je favoriete yoga outfitje aan en let’s get sporty!

Yoga Bolster Nordal
Nordal Yoga Bolster | Wants&Needs

 

Geïnspireerd?

Wij hebben stiekem ook best wel zin in deze dag. Een goed excuus om even lekker niks te doen en wat me-time in te lassen op de maandag. Geïnspireerd door onze tips? Neem dan vooral even een kijkje in onze webshop voor producten om meer van dit soort me-time dagen door te komen!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *