• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Hoe fleur je de kale schutting op?

Heb jij de afgelopen dagen veel in de tuin gezeten en vond je je kale schutting een doorn in het oog? Gelukkig zijn er genoeg ideeën om je schutting op te fleuren! Wij zijn echt verliefd op deze musthaves!

Slingers

Een van de meest simpele manieren om de schutting op te fleuren is door een slinger met lampjes, lampionnen of vlaggetjes op te hangen. Let wel op dat deze weerbestendig zijn. Ga voor een combinatie van verschillende slingers of houd het bij één slinger. Ook is het een gaaf idee om zelf een slinger te maken!

Bohemian inrichting

Madam Stoltz Bohemian | Wants&Needs

Spiegels

Wil je niet meer tegen je kale schutting of muur aankijken? Hang dan een aantal spiegels op. Wanneer je er planten omheen laat groeien, zullen de spiegels niet meer opvallen en lijkt het net of je tuin groter is. Je kunt natuurlijk ook een paar mooie planten tegenover je spiegel zetten.

Lantaarns

Wil je ’s avonds wat meer sfeer in je tuin? Hang dan een aantal lantaarns op aan de schutting. Je kunt bijvoorbeeld een aantal haken aan de schutting bevestigen en daar je lampioen aan ophangen.

Persoonlijke items

Natuurlijk hoef je niet per se aan speciale tuinspullen te denken bij het decoreren van de schutting. In principe kun je alle accessoires die je hebt aan de schutting bevestigen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denk aan manden, posters of schilderijen.

 

Plantjes

Vaak worden er grote plantenbakken aan de schutting gehangen, maar hiermee wordt slecht een klein deel van de schutting bedekt. Wat je ook kunt doen, is een aantal plankjes aan de schutting bevestigen en hier plantenpotjes op zetten. Dit geeft een veel speelser effect.

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om je kale schutting een boost te geven? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

2020-05-29T15:08:24+00:00 mei 29th, 2020|