• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Her inrichten van je slaapkamer: de handigste tips!

We hebben allemaal wat meer tijd over op dit moment, en waarom zou je deze tijd dan niet super nuttig gebruiken?! In deze blog hebben we een paar handige en gemakkelijke tips die je helpen om op een leuke manier je slaapkamer opnieuw te inrichten!

Tip 1: Laat je inspireren!

Bij het opnieuw inrichten van de slaapkamer weten we vaak niet waar we nu moeten beginnen en de makkelijkste weg is dan ook om simpelweg wat meubels te verplaatsen. Dit kan natuurlijk, maar laat je inspireren door bijvoorbeeld blogs of Pinterest en ga eens voor heel wat anders! Think out of the box en laat je fantasie zijn werk doen!

Tip 2: Gebruik de ruimte optimaal!

Meestal wordt er vooral gekeken naar nieuwe meubels voor op de grond, zoals een nieuw bed, een nieuw bureau of een opbergmand. Maar vergeet niet dat je kamer ook muren heeft waar je een hoop mee kunt, zoals bijvoorbeeld een leuke wandkast of een wandrek, zoals dit wandrek van Nordal. Het ziet er niet alleen super ruimtelijk uit, maar je bergt er ook nog eens een hoop in op. Je kamer ziet er in één oogopslag veel opgeruimder uit!

Wandrek Shelfi L Rotan 91 x 10 x 13 - By Nordal - www.wantsandneeds.nl - 250-2589

Wandrek Shelfi L Rotan 91 x 10 x 13 – By Nordal

Tip 3: Vergeet de vloer niet bij het inrichten!

Net zoals dat we vaak neigen om de muren te vergeten, wordt ook vaak niet goed nagedacht over wat je allemaal met de vloer kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk vachtje of een vloerkleed, zoals dit vloerkleed van By Boo.

Vloerkleed Cozy Groen 230 x 160 - By Boo - www.wantsandneeds.nl - 500-6290

Vloerkleed Cozy Groen 230 x 160 – By Boo

Tip 4: Kies een opvallende lamp!

Licht hebben we allemaal nodig in de slaapkamer, dus waarom zou je niet voor een super gave lamp gaan? Kijk eens naar deze hanglamp van Light&Living, hij is een echte blikvanger en leuk te combineren met andere woonaccessoires!

Hanglamp Bresca Mat Zwart M 30 x ⌀30 - By Light&Living - www.wantsandneeds.nl - 2937312

Hanglamp Bresca Mat Zwart M 30 x ⌀30 – By Light&Living

Geïnspireerd?

Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met je slaapkamer? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

2020-04-22T14:58:55+00:00 april 22nd, 2020|