Haal de herfst in huis: 5 onmisbare items!

Het wordt eerder donker, de klok gaat eind september weer een uur achteruit en we zitten weer gezellig binnen… Het wordt herfst! Naast dat dit seizoen prachtige warme kleuren met zich mee brengt, is het ook belangrijk om herfstachtige items in huis te halen. Daarom hebben we voor jou 5 items gezocht die niet kunnen ontbreken in jouw interieur!

1. Burn it baby!

Na een lange dag werken wil je niets liever dan op de bank neerploffen en lekker ontspannen. Dat doe je het liefst in een gezellige ruimte, toch? Plaats een dienblad of schaal op tafel en vul deze met kaarsen of waxinelichthouders van verschillende groottes en vormen. Ook erg leuk voor bij een herfststukje.

Theelichthouder Raffia 9 x ø7 Madam Stoltz
Madam Stoltz Theelichthouder Raffia 9 x ø7 | Wants&Needs

2. Warme voeten

Vorige week schreven we hoe belangrijk het is om een vloerkleed te hebben voor in de kinderkamer (lees hier). Máár het is minstens net zo belangrijk dat je er beneden ook een hebt liggen. Een kleed brengt veel warmte en persoonlijkheid met zich mee. Wat vind je van dit kleed van Wants&Needs?

Vloerkleed Razen Multi Soft 200 x 300 Wants&Needs
Wants&Needs Vloerkleed Razen Multi Soft 200 x 300 | Wants&Needs

3. Samen onder de dekens

Trek alle dekentjes maar uit de kast! Het is cozy weather… Lekker samen onder de dekens kruipen en een film kijken of een boek lezen. Heerlijk met een kopje thee erbij. Gebruik je ze niet? Geen probleem. Dekens op de bank, over de stoel, op je bed… Ze staan overal leuk en maken de kamer sfeervol!

4. Droogbloemen

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar gedroogde bloemen passen perfect bij de herfst! Dat komt omdat ze niet zulke felle kleuren bevatten, maar juist hele warme. Shop ze in combinatie met prachtige vazen of maak er een herfststukje van!

Gedroogde bloemen Miscanthuis Floridulus 85 cm Madam Stoltz
Madam Stoltz gedroogde bloemen Miscanthuis Floridulus 85 cm | Wants&Needs

5. Herfst op de bank

Kussens hebben hetzelfde effect als dekens. Je kan ze overal kwijt en maken de kamer gezellig. Nu het herfst wordt, is het hoog tijd om de kussenhoezen te vervangen. Weg met de felle patronen. Zeg hallo tegen warme kleuren en zachte materialen.

Geïnspireerd?

Vind je ook niet dat het hoog tijd is om de herfst in huis te halen? Ja hè? Kijk snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *