• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

HAPPY NEW YEAR!

De tijd heeft niet stil gestaan, 2018 is weer bijna voorbij. Over een aantal dagen tellen we weer met z’n allen af en knallen we het nieuwe jaar in! Een nieuw jaar dat voor de meeste weer begint met goede voornemens, nieuwe plannen en ideeën die vaak de maand erop alweer vergeten worden. Maar een nieuw jaar is een nieuw begin en een goede reden om je woonruimte is goed aan te pakken met nieuwe meubels en woonaccessoires.

Sierkussen Madam Stoltz

Sierkussen Madam Stoltz | Wants&Needs

Neem je rust op de meest comfortabele manier

Na al dat gefeest is het tijd om is even goed uit te rusten. Daarom vinden wij dat je het best kan beginnen met een goed voornemen dat in het teken staat van uitrusten. Niks is fijner dan thuiskomen in een fijn en warm huis. Een plek die je zelf hebt omgetoverd tot een thuis waar je helemaal jezelf kunt zijn. Plof op een heerlijke stoel en gooi die beentjes de lucht in. Een heerlijk vloerkleed voor nog meer comfort en een lekker dekentje tegen de kou. Leg een fijn kussen op je bank, Netflix aan en jij bent klaar voor 2019!

Voeg echte sfeermakers toe

Bij een nieuw begin hoort natuurlijk ook een nieuw interieur. Niet helemaal nieuw! Kleine aanpassingen kunnen al een wereld van verschil lijken. Doormiddel van nieuwe woonaccessoires oogt je woonruimte al gauw als nieuw. Woonaccessoires maken jouw interieur eigen en zorgt ervoor dat je een echte eyecatcher in huis haalt. Haal de warmte in huis doormiddel van een leuke kandelaar en een kaars of kleed je woonruimte aan met een prachtig ornament. Geef je woonruimte meer sfeer doormiddel van een echte blikvanger!

Spruitje Lamp Pickels Green | Woonaccessoires

Spruitje Pickels Green | Wants&Needs

Bewaar je kaarten in stijl

Na al die feestdagen ben je overspoelt door leuke kaartjes met lieve berichten. Het is natuurlijk zonde om al die goedbedoelde kaartjes bij het vuilnis te gooien. Een kaartenrek is de perfecte manier om je kaarten te bewaren. Zo zijn wij helemaal gek op het kaartenrek van Madam Stoltz. Zo bewaar je je kaarten op een stijlvolle manier!

Geïnspireerd?

Knal het nieuwe jaar in met onze fantastische meubels en woonaccessoires.  Maak van jouw huis een thuis! Kijk snel op onze webshop voor het aanbod of kom langs in onze woonwinkel Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Goossens

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina

2018-12-28T13:08:00+00:00 december 28th, 2018|