• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Groene planten zorgen voor extra sfeer

Breng wat natuur in je huis! Groene planten kunnen hier perfect voor gebruikt worden. Planten in je interieur brengen net dat extra stukje sfeer, maar zorgt het ook voor extra leven in je huis. Voor een levendige sfeer is een of meerdere planten per ruimte perfect.

Niet alleen echte planten dienen hier perfect voor, maar ook de namaak planten zijn erg leuk en ideaal! Want wanneer jij altijd druk bent, en vergeet water te geven, is de namaak plant er makkelijk. Deze planten hebben niks nodig qua verzorging en zullen altijd stralen.

Groene planten

Groeivaas 25L en 50L Dïst Dutch Design, Wants&Needs

Kunstplanten

Geen groene vingers, altijd druk bezig? Dan zijn de kunstplanten perfect voor jou! Deze groene planten hebben geen verzorging nodig en zullen ook niet doodgaan. Kunstplanten gaan dus altijd mee en brengen altijd dat stukje extra sfeer in je interieur. In kunstplanten zijn er verschillende modellen en soorten planten te vinden, ze zijn net echt. Een ideale plant voor iedereen of voor op plekken waar een echte plant het niet zal overleven zoals op donkere hoekjes in je woning is een kunstplant perfect.

Groene planten

Kunstplant gras groen, Wants&Needs

Air plants

Opzoek naar een echte eye catcher? Dan zijn de air plants echt wat voor jou, uniek en speciaal zijn deze planten omdat ze allemaal volledig met de hand zijn gemaakt. Het Nederlandse merk Dïst Dutch Design heeft gave unieke groene planten, voor deze planten heb je ook geen groene vingers nodig omdat ze maar een klein beetje water nodig hebben een keer in de twee weken. Vele kleine planten heeft Dïst in zijn collectie.

Groene planten

Air plants Dïst Dutch Design, Wants&Needs

Maar ook hebben ze grotere eye catchers, de groeivazen zijn gave planten in een vaas. Deze groeivazen zorgen net voor dat extra’s in je interieur. De groeivaas is in twee modellen verkrijgbaar, een van 25 liter en een van 50 liter. De groeivaas beschikt over een ecosysteem zodat de planten elkaar in leven houden. Ideaal!

 

Groene planten

Groeivaas 50L Dïst Dutch Design, Wants&Needs

Bloempot

Nu heb je jouw favoriete groene plant gevonden of kunstplant. Maar de bloempot is net zo belangrijk. Wants&Needs heeft een ruime keuze aan de verschillende bloempotten en sierpotten. Van hangende tot grote bloempotten of voor binnen of buiten. Voor elke wens is er een match te vinden.

 

groene planten

Hangende bloempot jute Nordal, Wants&Needs

 

 

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag wat groens toevoegen aan jouw interieur? Kijk dan snel in onze webshop of kom langs in onze woonwinkel.

 

 

With Love,

Tessa Goossens

 

Graag nog meer lezen? Kijk voor meer inspiratie op onze blog pagina.

2017-12-04T08:46:13+00:00 december 4th, 2017|