Gold vibes only!

Goud; het is en blijft een te gekke kleur en we kunnen er geen genoeg van krijgen! Het geeft net die extra touch aan je interieur, en daarom: gold vibes only! In deze blog helpen we je een handje hoe je goud op een te gekke manier terug kunt laten komen in je interieur.

Creëer een warme sfeer!

Sfeer in huis creëren gaat met gouden woonaccessoires een stuk gemakkelijker! Het is namelijk een warme kleur en in combinatie met bijvoorbeeld kaarsjes of een mooie lamp komt de kleur nog beter tot zijn recht. Kijk eens naar deze kandelaar van By Boo. Hij is super sfeervol en heeft een luxe uitstraling. Helemaal leuk om te combineren met de kleinere variant!

Kandelaar Walker Large Goud 30 x 14 x 14 - By Boo - www.wantsandneeds.nl - 200202
Kandelaar Walker Large Goud 30 x 14 x 14 – By Boo

Goud aan de muur!

Naast gouden woonaccessoires kun je ook gaan voor bijvoorbeeld een mooi behangpaneel met goud erin verwerkt, zoals dit prachtige behangpaneel van KEK Amsterdam. Het ziet er super chique uit en je kunt het zowel in je woon- en slaapkamer ophangen. Het is toch net wat leuker als een helemaal witte muur, vindt je niet?

Behangpaneel XL Marble Goud 220 x 190 - By KEK Amsterdam - www.wantsandneeds.nl - BP-041
Behangpaneel XL Marble Goud 220 x 190 – By KEK Amsterdam

Get old with gold!

Wist je dat goud niet kan roesten? Dat betekent dus dat bijvoorbeeld deze chique bijzettafel van J-Line veel langer mee gaat en zijn gouden glans veel langer behoudt! En daarnaast is deze bijzettafel super gaaf en een echte blikvanger in je interieur. Decoreer deze bijzettafel met een paar gave gouden woonaccessoires en de gold look is helemaal compleet.

Bijzettafel Oosters Metaal Oud Goud L 58 x 68 x 68 - By J-Line - www.wantsandneeds.nl - 3599
Bijzettafel Oosters Metaal Oud Goud L 58 x 68 x 68 – By J-Line

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om deze gold vibes toe te passen in jouw interieur? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *