• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Een goed begin is het halve werk: ideale werkplek

Urenlang achter een bureau vergt veel concentratie. Met een fulltime baan waarbij je heel de dag achter een bureau werkt heb je natuurlijk een goede werkplek nodig. Maar ook scholieren en studenten die zich voorbereiden op tentamens moeten zich op hun gemak kunnen voelen in een ideale omgeving met een fijne werkplek.

Tafellamp, Tafel - werkplek

HK Living Tafellamp, Tafel | Wants&Needs

Groen

Je zal er misschien niet meteen aandenken, maar een goede werkplek heeft echt planten nodig. Planten zijn niet alleen een opfleuring van je plekje, maar ze zijn ook nog eens hartstikke nuttig. Planten zorgen namelijk voor een positief effect op mensen, het zorgt voor een betere luchtkwaliteit, waardoor het stressniveau lager wordt. Groen zorgt voor een kalmerende werking en de productiviteit en creativiteit wordt groter. Ideaal kun je wel zeggen! Naast supergave plantenbakken waar je zelf leuke planten in kunt zetten, hebben we ook fantastische planten van het merk Dïst.

Dïst plant

Dïst plant | Wants&Needs

Huiskamergevoel

Een werkplek moet voelen als thuiskomen. Je moet je op je gemak voelen en ontspannen kunnen studeren of werken. Kleur kan daarbij een grote rol spelen. Kleur heeft namelijk veel invloed op ons concentratievermogen. De kleur blauw en grijs helpen bij het verhogen van je concentratie en geel en oranje helpen je creativiteit te verhogen. Maar je kunt natuurlijk ook een kleur kiezen waar jij jezelf goed bij voelt. Daarnaast is een leuke bureautafel en stoel echt noodzakelijk bij een werkplek. Naast onze toffe collectie aan bureaus hebben we ook geweldige bureaustoelen

Zuiver Bureaustoel Doulton

Zuiver Bureaustoel Doulton | Wants&Needs

Licht

Daglicht is natuurlijk erg belangrijk om goed te kunnen werken, maar als de zon onder is, is verlichting niet weg te denken. Een leuke industriële tafellamp van By Boo, een toffe hanglamp van Elay of een stoere vloerlamp van Light&Living, er is keuze genoeg.

By Boo Tafellamp

By Boo Tafellamp Davinci | Watns&Needs

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag een fijne werkplek? Dan hebben wij wel wat  wat voor jou, kijk snel online in onze webshop voor het aanbod aan verschillende bureaustoelen, tafels, lampen en planten of kom een kijkje nemen in onze woonwinkel in Nuenen.

With Love,
Tessa Goossens

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina.

2018-09-25T10:16:22+00:00 september 25th, 2018|