• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Fijne sfeer met decoratie kaarsen

De korte en koude dagen zijn weer aangebroken. Tijd om weer sfeer en warmte te creëren in je interieur. Heerlijk vroeg op de bank met wat kaarsen als decoratie. Decoratie kaarsen zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Maar wat alle decoratie kaarsen creëren is dat ze sfeer brengen in je interieur.

Druipkaarsen

Het Deense merk Nordal heeft gave druipkaarsen, deze kunnen perfect dienen als decoratie kaarsen want zonder dat deze zijn aangestoken zien ze er al erg gezellig uit. Deze druipkaarsen zijn in verschillende kleuren maar ook in maten beschikbaar.

Leuk om voor de sier neer te zetten maar ook om ze aan te steken voor extra sfeer. De druipkaarsen van Nordal zijn leuk om te combineren met verschillende groottes. Elke kleur is in drie verschillende groottes verkrijgbaar.

Decoratie kaarsen

Druipkaarsen Nordal, Wants&Needs

 PTMD

Het merk PTMD heeft een ruim aanbod aan kaarsen. Ze hebben allerlei kleuren maar ook diktes en groottes. Ook hebben ze kaarsen met 3 aansteek lontjes, leuk om deze als decoratie te combineren op een schaal. De kaarsen van PTMD beschikken over een chique uitstraling en passen in elk interieur. Door het ruime aanbod in kleuren is er met elke woonstijl een match.

Decoratie kaarsen

Kaars PTMD, Wants&Needs

Dinerkaarsen

Opzoek naar wat extra sfeer? Dan zijn de dinerkaarsen perfect voor jou! Deze kaarsen zijn eenvoudig en simpel maar zorgen net voor wat extra sfeer. De kaarsen hebben van het Deense merk Nordal maar ook van PTMD in verschillende kleuren. De dinerkaarsen van PTMD zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de gewone kaarsen, erg leuk om deze kaarsen erbij te combineren.

De dinerkaarsen van Nordal zijn verkrijgbaar in het wit en zwart en hierbij is een leuke standaard verkrijgbaar voor een fijne prijs. Leuk voor op de eettafel of in de woonkamer. De standaard is verkrijgbaar in een houder van vijf kaarsen en ook in een houder van vier kaarsen.

Decoratie kaarsen

Dinerkaarsen Nordal, Wants&Needs

Geïnspireerd?

Breng wat sfeer in je interieur met deze decoratie kaarsen van Nordal en PTMD. Zorg dat je een fijne sfeer creëert deze winter met de leuke kaarsen. Kijk snel in onze webshop of kom een kijkje nemen in de woonwinkel voor ons aanbod in kaarsen.

 

With Love,

Tessa Goossens

 

Graag nog meer lezen? Kijk voor meer inspiratie op onze blog pagina.

2017-11-24T08:30:35+00:00 november 7th, 2017|