De favorieten van collega Lizzy

Van haar favoriete merk en beste interieur tip tot het fijnste plekje in huis. Lizzy, inkoop & front office bij Wants&Needs, vertelt over haar favorieten op interieurgebied. Lees snel verder en ontdek haar favoriete items!

Lizzy’s favoriete plekje in huis

De favoriete plek van Lizzy is de zithoek. De zithoek is voor Lizzy de plek in huis waar ze helemaal tot rust kunt komen. Bovendien is haar favoriete item hier te vinden. Veel mensen vinden het misschien iets te, maar Lizzy is er fan van. Haar glazen salontafel die leunt op een roze panter. Een opvallend item waar niemand omheen kan.

Salontafel Dope As Hell Panter Bold Monkey
Bold Monkey salontafel Dope As Hell Panter | Wants&Needs

De favoriete trend van Lizzy

Mijn all-time favorite is de bouclé stof: een zacht, teddy-achtig materiaal dat zorgt voor warmte en gezelligheid in huis. Omdat teddystof zo knuffelbaar is, is de stof perfect voor comfy meubels zoals een fauteuil. De echte trendzetter van de stof is toch wel Coco Chanel. De iconische ontwerpster zorgde er namelijk voor dat bouclé echt in de mode kwam. De stof is erg sterk en kreukt bijna niet! Niet alleen perfect voor kledingstukken, maar ook voor banken, fauteuils en sierkussens. Ik snap wel waarom bouclé ook in de interieurwereld een trend is geworden. De stof nodigt uit om te gaan zitten en zorgt voor een sfeervolle en warme uitstraling in een interieur.

Fauteuil Mother Of All Shells Teddy Bold Monkey
Bold Monkey fauteuil Mother of All Shells Teddy | Wants&Needs

Tijdloze favorieten

Vooral als de donkere dagen er weer aan komen heb je behoefte aan meer sfeer en gezelligheid in je interieur. Ik heb dat in huis gehaald door glazen hanglampen boven mijn eettafel te hangen. Mijn favoriet is Hanglamp Bounty die je ziet op onderstaande afbeelding. Deze hanglamp heeft prachtige gouden details waardoor je een luxe uitstraling in huis haalt. Daarnaast hebben de lampenkappen een smoke kleur en combineer je verschillende vormen met elkaar.

Hanglamp Bounty Masterlight
Masterlight hanglamp Bounty | Wants&Needs

De tip voor je interieur

Durf jezelf te laten zien in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor een uitgesproken schilderij of voor uitgesproken accessoires. Of de eyecatcher in jouw interieur nou groot of klein is, er is één ding zeker: jouw eyecatcher moet opvallend zijn. Dat kan qua kleur, qua vorm of qua materiaal zijn. Zodra je jouw eyecatcher bepaald hebt, kan je de rest van de ruimte daar omheen stylen. Het is een goed idee om hetzelfde kleurenpalet aan te houden, maar zorg er wel voor dat jouw eyecatcher nog genoeg opvalt. Het is niet slim om het item volledig in de ruimte te laten blenden. Een beetje contrast met kleuren mag daarom best.

Geïnspireerd?

Shop de favoriete items van Lizzy nu in onze webshop!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *