Onze favoriete vloerkleden van dit moment!

De temperatuur daalt en de vloerkleden worden (weer) een functioneel accessoire in huis. Vloerkleden houden onze voeten lekker warm nu de winter er langzamerhand aankomt. Ben jij nieuwsgierig naar een nieuw vloerkleed of heb je er nog geen en wil je er graag een? Lees dan verder want in dit blog ga ik je onze favo soorten vloerkleden van dit moment laten zien!

Rond en gezond

Op het moment zijn ronde vloerkleden helemaal trendy en dat is te begrijpen ook! Met leuke designs en hun vorm brengen ze contrast in jouw interieur! Heb je een vierkante of rechthoekige tafel? Dan is breekt een rond vloerkleed de strakke uitstraling en creëert een mooi contrast. Wil je meer lezen over het stylen van een rond vloerkleed en waarom deze zo trendy zijn?! Lees dan snel ons artikel “Een Rond Vloerkleed Is HOT!”.

Vloerkleed Rond Jute By Boo
By Boo Vloerkleed Rond Jute | Wants&Needs

Droge voetjes

Naast de mooie ronde vloerkleden zijn badmat vloerkleden helemaal trendy. Ze hebben niet alleen een zachte ondergrond en een leuk design, ze zijn ook nog eens super functioneel. Het woord “badmat” zegt het al, deze vloerkleden drogen lekker snel. Super easy als je per ongeluk water knoeit. Deze vloerkleden zijn natuurlijk ook ideaal voor in de badkamer!

Vloerkleed Badmat Ruit Large HKLiving
HKLiving Vloerkleed Badmat Ruit Large | Wants&Needs

De klassieker

Een oude favoriet blijft toch wel een rechthoekig vloerkleed. Deze favoriet blijft jaarlijks terugkomen en laat zich niet uit de weg slaan! Dit vloerkleed is tijdloos en past met zijn vele prints en structuren in elk interieur. Perfect om mee te doen met de trend en jarenlang plezier.

Een andere goeddoener in huis is een nep bonten vloerkleed. Deze zachte kleden zijn perfect ter decoratie en ook nog eens functioneel om jouw voetjes warm te houden nu het kouder wordt. En ze zijn ook nog eens diervriendelijk. Hoe tof is dat!

Vloerkleed Chakra Blauw Brinker Carpets
Brinker Carpets Vloerkleed Chakra Blauw | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ready om jouw voeten trendy warm te houden? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *