Eigen collectie Wants&Needs – de bestsellers van nu!

Heb je onze unieke Wants&Needs collectie al gezien via onze webshop? Wij vullen onze collectie maandelijks aan met nieuwe musthaves die helemaal passen bij de trends van nu. In deze blog zetten wij de bestsellers uit onze eigen collectie Wants&Needs voor je op een rijtje. Lees snel verder om erachter te komen wat de bestsellers van dit moment zijn!

Om te kussen zó mooi – Bloempot Lips

Geef jouw woonkamer een romantische sfeer in een handomdraai. Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld met een van de prachtige bloempotten Lips uit onze eigen collectie. De gouden bloempot heeft de vorm van lippen en is in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Kies je bijvoorbeeld voor de Shiny gouden kleur een vintage gouden kleur of voor de kleur rood? Genoeg keuze met deze prachtige eye catcher in huis. Styl deze bloempot met een leuke plant of gebruik deze gewoon ter decoratie. Overal in jouw interieur zal deze Wants&Needs bloempot de show stelen!

Bloempot Lips | Wants&Needs Accessoires
Wants&Needs Accessoires Bloempot Lips | Wants&Needs

Een klassieker: de zwarte dressoir Carmel

Een van jullie favorieten is de prachtige collectie Carmel uit onze Wants&Needs collectie. Deze stijlvolle zwarte dressoir Carmel heeft een elegant design wat echt in ieder interieur past. Heb je geen dressoir nodig op dit moment? Geen probleem! Je kunt van de collectie Carmel kiezen uit allerlei soorten meubels. Ga je bijvoorbeeld voor de vitrinekast of voor het tv meubel? De keuze is helemaal aan jou!

Dressoir Carmel | Wants&Needs
Wants&Needs Dressoir Carmel | Wants&Needs

Gouden kandelaren heb je nooit genoeg!

Zo is het maar net. En daarom hebben wij verschillende gouden kandelaren in onze collectie. Welke gouden kandelaar jullie favoriet is? Dat is natuurlijk de prachtige kandelaar Brooklyn. Deze gouden kandelaar is in meerdere maten te bestellen en zijn bijvoorbeeld ideaal om met elkaar te combineren. Zoals op de sfeerafbeelding hieronder is gedaan. Prachtig, toch?!

Kandelaar Brooklyn | Wants&Needs Accessoires
Wants&Needs Accessoires Kandelaar Brooklyn | Wants&Needs

Geïnspireerd door de eigen collectie Wants&Needs?

Geef jouw interieur dan nu een echte boost met een van onze musthaves uit de Wants&Needs collectie. Neem dan nu snel een kijkje online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *