• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Een trendy interieur met een wandkleed

Je ziet het steeds meer verschijnen: een wandkleed aan de muur in plaats van een fotolijst, spiegel, schilderij of een afbeelding op canvas.
Een wandkleed zorgt voor inspiratie. Misschien is het wel even wennen, maar met een wandkleed heb je weer eens wat anders in je interieur hangen. Het staat super mooi en geeft een hele vette boost aan je interieur, maar heeft natuurlijk nog een aantal andere voordelen.

Voordeel 1

Zo is het ideaal om kleur en sfeer te geven aan een kale effen muur. Ze passen ook goed in een modern, industrieel en Scandinavisch interieur. Zo’n gaaf trendy wandkleed kun je overal in huis ophangen. Het is ook lekker makkelijk te combineren met andere toffe woonaccessoires. Je kunt het bijvoorbeeld heel leuk combineren met een stoere lamp.

HK LIVING WANDKLEED XXL JUNGLE 154 X 154 X 2

HK LIVING WANDKLEED | Wants&Needs

Voordeel 2

Ook kun je een het gebruiken om meer contrast aan te brengen in je interieur. Zo is het een hele mooie combi om een zachte stof met een stoere vloer te combineren. Een drukke print in een interieur met een andere basic kleur zorgt er dan toch weer voor dat je interieur tot leven komt. Het is tegenwoordig allemaal hip! Er zit ook nog een ander voordeel aan, want de akoestiek wordt verbeterd in huis.

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer zijn ze een echte eyecatcher. Als je bijvoorbeeld de kleur van het wandkleed combineert met je gordijnen of vloedkleed geeft het een heel tof effect.

Voordeel 3

En voor iedereen die van afwisselen houdt: met een wandkleed verander je je interieur binnen no-time. Je kunt het makkelijk vervangen waardoor je interieur meteen weer een nieuwe twist heeft.

BY BOO WANDKLEED| Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om een te gek trendy wandkleed aan te schaffen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Selten

2019-09-03T08:59:04+00:00 augustus 26th, 2019|