Duurzame dinsdag: op naar een betere wereld! ?

Duurzaam ondernemen is een keuze, en wij voegen de daad bij het woord als het gaat om het nemen van onze verantwoordelijkheid. Met jouw bestelling bij Wants&Needs geef je niet alleen je woning een upgrade, maar draag je ook je steentje bij aan een betere en duurzame wereld. Benieuwd wat wij doen om de wereld een klein beetje beter te maken? In deze blog vertellen we je alles!

We plant trees ?

In samenwerking met Tree-Nation planten wij voor iedere bestelling boven de 50,- een boom in. Dit bos is verspreid over meerdere landen, zoals Kenia, Nicaragua, Colombia en India. Door de creatie van ons Wants&Needs bos dragen wij bij aan een betere een duurzame wereld, met minder CO2 uitstoot. Beter voor de mens én voor de natuur.

Vloerkleed Tassels Print Ivory | Bruintinten

We recycle ♻️

Wij streven naar een gezonde balans tussen mens, milieu en economie. Dit doen we onder andere door afval te scheiden en alleen gebruik te maken van recyclebare verpakkingen. Zo kun je je pakketje zonder schuldgevoel in ontvangst nemen!

We clean the ocean ?

Wants&Needs helpt mee aan het doel om al het plastic uit de oceanen te verwijderen. Dit doen wij in samenwerking met The Ocean Cleanup Project. Daarnaast gaan we in 2021 zonnepanelen plaatsen voor 100% groene stroom, en werken we alleen samen met merken die alle benodigde keurmerken op zak hebben. Alles om samen te gaan voor een duurzame wereld en zodat jij met een gerust hart bij Wants&Needs kunt shoppen!

Dus, wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld én je huis versieren met de allerleukste musthaves? Op onze CO2 neutrale website www.wantsandneeds.nl shop urenlang je met een gerust hart!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *