Dit zijn de herfstkleuren van 2022

Een interieur in herfstkleuren zorgt voor stijlvolle accenten en een knusse sfeer. De kleuren zijn geïnspireerd op herfstbladeren en -temperaturen. Daardoor zijn de kleuren zowel warm, als donker en fris. Of het nu gaat om tijdloze tonen of warme elegantie: de herfst biedt met al zijn kleuren genoeg opties voor elke woonruimte. Ontdek wat de herfstkleuren van dit jaar zijn en de beste tips om de herfstkleuren van 2022 toe te voegen aan je interieur.

De herfstkleuren van 2022

Okergeel, oranje en bruin zijn dé herfstkleuren die we elk jaar terug zien. Dit zijn de kleuren die je als je in de herfst naar buiten kijkt in de natuur ziet. De kleuren die we dit jaar aan dat pallet toevoegen zijn verschillende aardetinten. Deze kleuren zijn net zoals herfstkleuren, kleuren die je terugziet in de natuur. Vandaar dat ze zo lekker matchen. Denk hierbij aan bruin, zand, terracotta, beige, taupe maar ook zacht groen en geel.

Salontafel Mirror HKliving
HKliving salontafel Mirror | Wants&Needs

Een gezellige sfeer creëeren

Voor een najaarse look mogen de juiste decoratie, textiel en meubels natuurlijk niet ontbreken. Warmte en gezelligheid zijn de woorden waar je aan denkt bij een herfst interieur. Maar vergeet ook niet wat eyecatchers toe te voegen. In de donkere dagen breng je een vleugje warmte in huis met gouden elementen die tegelijkertijd zorgen voor een stukje glamour. Bovendien zijn gouden woonaccessoires perfect te combineren met de jaarlijkse herfstkleuren en aardetinten. Ook een lekker plaid en kaarsen en kandelaren mogen niet ontbreken in je herfst interieur!

Kandelaar Magly Richmond
Richmond kandelaar Magly | Wants&Needs

Geef je huis een herfstlook

Om je interieur een vleugje herfst te geven, hoef je natuurlijk niet je meubels te vervangen in herfstkleuren zoals okergeel, bruin of oranje. Meubels in lichte tinten zoals crème en beige, zijn namelijk net zo geschikt om deze look te creëeren. Deze meubels zijn tijdloos, zeer stijlvol en te combineren met allerlei stijlen en kleuren. Toch meer fan van wat donkerder, dan zijn meubels in een luxe bruine tint ook een goede optie. Deze kleuren zijn perfect te combineren met accessoires in geel, oranje of andere aardtinten.

Vaas Emma Madam Stoltz
Madam Stoltz vaas Emma | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Wil je ook herfstkleuren toevoegen aan je interieur? Kijk dan vooral even op onze webshop voor de mooiste meubels en accessoires.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *