Dierendag! De leukste dieren items bij Wants&Needs

Het is vandaag dierendag en ook wij kunnen dit natuurlijk niet vergeten. Bij Wants&Needs vullen we deze dag echter wel nét iets anders in… We denken aan dieren vandaag, maar dan ook aan de interieur animals! Voor inspiratie voor een gezellige beestenboel in huis lees je vooral verder.

Spice it up

Een wat saaie ruimte is gemakkelijk op te vullen met verschillende ornamenten. Op dit moment is het super trendy om dieren een plekje te geven in je woning, en wat is nou een beter moment dan dat te doen op Dierendag? Dit kunnen grote statement pieces zijn, eyecatchers, maar ook kleine sculpturen of ornamenten. De grote items zijn vooral om leegtes op te vullen in de ruimte. De kleinere zijn daarentegen zijn leuk op tafels of in kasten als decoratie. Gebruik de ornamenten vooral jij het graag wil voor een persoonlijke en unieke inrichting!

Ornament Balloonicorn Richmond
Richmond ornament Balloonicorn | Wants&Needs

Eyecatcher items

Niet alleen woonaccessoires in animal stijl zijn op dit moment een trend in interieurland, maar denk hierbij ook zeker aan je meubels in huis. Met meubels kan deze trend eigenlijk alle kanten op. Het is maar net wat je leuk vindt en wat passend is in jouw unieke interieur. Je kunt bijvoorbeeld denken aan dierenprint of dieren inspired materialen en vachtjes. Een grote fauteuil in een dierenprint, een bank in teddy stof, niks is te gek! Maak het vooral zo speels als jij graag wilt en aandurft en ben helemaal Dierendag proof.

Fauteuil Where The Sun Doesn't Shine Panter Bold Monkey
Bold Monkey Fauteuil Where The Sun Doesn’t Shine Panter | Wants&Needs

Dieren everywhere

Verder zijn de dieren vooral heel erg veel terug te vinden in anderen woonaccessoires. Om te beginnen zijn kandelaars enorm populair. Deze zijn bijvoorbeeld in allerlei verschillende soorten en maten te verkrijgen. In goud, zwart en alle kleuren van de regenboog. Het mag allemaal zelfs wel een beetje fout, dat zorgt voor de extra leuke touch in een ruimte. Daarnaast zijn ook sierkussens en plaids toffe items om de dierentrend in terug te laten komen. Dit kan wederom in een print zijn, maar ook in de materiaalkeuze. Een saaie lege muur kun je ook gemakkelijk een upgrade geven door een wandkleed op te hangen. Hiermee zorg je niet alleen in één klap voor een opvulling van de muur, maar je brengt ook meteen erg veel sfeer de ruimte in. Deze wandkleden zijn natuurlijk ook te verkrijgen met dieren of natuurlijke prints.

Kandelaar Keep The Snakes Away L Bold Monkey
Bold Monkey Kandelaar Keep The Snakes Away L | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Net als wij nu op Dierendag ook zo’n zin om je huis om te toveren tot een beestenboel? Neem dan vooral even een kijkje op onze webshop voor veel animal items!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *