Deze dingen gaan vaak mis bij het stylen van jouw interieur!

Heb je het gevoel dat jouw huis maar geen geheel wordt of krijg je het gevoel dat het rommelig is? Kijk dan eens naar de accessoires die je in je interieur hebt staan en hoe je ze hebt neergezet! Het kan namelijk zijn dat je een klein styling foutje hebt gemaakt. Dat is helemaal niet erg, want in deze blog leg ik je uit wat de meest voorkomende fouten zijn en wie weet is er maar een hele kleine aanpassing nodig om jouw interieur weer te laten stralen!

Alles in een bepaalde stijl

Houd je van een Scandinavische stijl? Dan ben je vaak geneigd om binnen de lijnen van die stijl te gaan kleuren. Dit is helemaal niet nodig! Mix jouw favoriete stijl met een andere stijl. Dit super easy en kan je al doen door een aantal accessoires vanuit andere stijlen bij elkaar te zetten. Kijk eens naar het sierkussen ‘Sultan’ dit sierkussen geeft een bohemian vibe en is leuk te combineren met het ‘Furry’ sierkussen in taupe kleur. Twee verschillende stijlen die super leuk bij elkaar passen en de sfeer in je huis verbeteren. Door dit te doen wordt het geheel van je interieur spannender, omdat je een persoonlijk ontwikkelde mix van stijlen toepast. Ook creëer je hiermee extra sfeer door het persoonlijke tintje en vervangen alle strakke regels.

Hoe meer hoe beter

Dit is een van de grootste misverstanden als je accessoires aan het stylen bent! Door heel veel accessoires bij elkaar te zetten komen de accessoires net over als prullaria en oogt het rommelig. Het zorgt voor een chaotische sfeer en verkleint de ruimte. Probeer het eens rustig en simpel te houden, hiermee creëer je meer sfeer en zal je huis veel meer stralen! Als je merkt dat je vaak toch nog te veel accessoires bij elkaar zet kan je ook kiezen om voor wat grotere accessoires te gaan. Zo kan je het minder volbouwen en oogt de ruimte rustiger. Kijk bijvoorbeeld eens naar het ornament ‘Zebra’, dit ornament zal de ruimte rijkelijk vullen!

Kandelaar Brooklyn Wants&Needs
Wants&Needs Accessoires Kandelaar Brooklyn | Wants&Needs

Alles lekker hetzelfde

Veel mensen denken dat er een eenheid in het interieur ontstaat door alles op elkaar af te stemmen. Maar door juist veel dezelfde producten te gebruiken, zoals allemaal vaasjes van dezelfde hoogte, oogt je interieur juist vrij saai. Als het om accessoires gaat kun je het beste kiezen voor verschillende hoogtes, breedtes, structuren en eventueel kleuren.  De potten set ‘Harlequin’ staat super leuk op een bijzettafeltje en met deze set creëer je meteen verschillende hoogtes. Ook het combineren van nieuwe en oude accessoires houdt je interieur speels.

Vaas Inez Wants&Needs Accessoires
Wants&Needs Accessoires Vaas Inez | Wants&Needs

Het ‘museum’ interieur

Vaak zie je dat de spullen waar je het meest trots op bent allemaal bij elkaar staan in dezelfde hoek. Dit geeft een chaotisch gevoel en is eigenlijk heel erg zonde van je pronkstukken! Geef iedere accessoire waar je trots op bent een eigen plekje om te kunnen stralen. Zo kun je extra genieten van je favoriete spullen doordat ze door het hele huis heen te zien zijn. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat er veel meer balans is in je interieur. De bijzettafel ‘Denise’ is een leuke tafel waarop je een accessoire kunt zetten waar je trots op bent! Op deze bijzettafel zal je accessoire echt tot zijn recht komen en stralen!

Schilderij Ato By Boo
By Boo schilderij Ato | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Herken je deze fouten en heb je zin om je interieur aan te gaan passen aan de tips? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *