• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

De vloerkleden trends van 2019

Vloerkleden zijn er in alle kleuren, formaten en natuurlijk vormen, maar een ding is zeker: vloerkleden zijn een echte meerwaarde voor zowel de uitstraling als de sfeer van je interieur. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van vloerkleden die je zeker doen verrassen.

De beste vloerkleden van 2019

Felle kleuren

Misschien denk je nu wel huh? Felle kleuren in je interieur. Tegenwoordig zijn inderdaad vloerkleden in felle kleuren wel degelijk in. Bij een modern interieur kun je zeker een geel vloerkleed combineren. Dit zal een heel tof effect geven.

Vloerkleed Feike Wants&Needs

Wants&Needs Vloerkleed Feike | Wants&Needs

Geometrisch 

Voor wie helemaal gek is van een vloerkleed waarin symmetrie, basiskleuren en eenvoud voorop staan is een geometrisch vloerkleed helemaal perfect. Ze passen zowel in een moderne als landelijk interieur, natuurlijk is het wel afhankelijk van de kleur en vorm die je kiest. Er is een heel groot voordeel aan want de het straalt eenvoud uit, maar het geeft toch een gezellige uitstraling.

Natuurlijk

Vloerkleden die lijken op natuurlijk materiaal zijn tegenwoordig steeds populairder. Denk dan bijvoorbeeld aan kleden die eruit ziet als natuursteen of  een houtmotief structuur. De vloerkleden passen vooral in een landelijk interieur, omdat het een natuurlijke uitstraling heeft.

Vloerkleed jute HK Living

HK Living vloerkleed jute | Wants&Needs

Extra dik vloerkleed

Als laatst hebben we nog een vloerkleed met een extra dikke toplaag. Dit is helemaal perfect voor de koude winterdagen. Je ziet dit vaak terug komen in een Scandinavisch interieur. Het tapijt zorgt niet alleen voor warmte, het geeft ook een gezellige uitstraling.

Het blijft altijd lastig om het perfecte vloerkleed te vinden. Er zijn  zo veel verschillende soorten, stijlen en types. Er zijn ook steeds weer nieuwe trends waar je rekening mee moet houden.

Geïnspireerd?

Ben jij nog aan het zoeken naar het perfecte vloerkleed? Wants&Needs is de perfecte plek voor de mooiste vloerkleden. Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Selten

Graag nog even verder lezen? Kijk dan snel voor meer blogs op onze pagina.

2019-09-23T08:45:56+00:00 september 23rd, 2019|