Dé slaapkamertrends van dit moment!

Een fijne slaapkamer is wat we allemaal graag willen toch? Wat het dan nóg leuker maakt, is als je slaapkamer helemaal on-trend is én naar jouw smaak. Wij zetten even de nieuwste slaapkamertrends voor je op een rijtje voor meer inspo!

Trend 1: Aardetinten

Beige, bruin en roesttinten zijn op dit moment helemaal on-trend. Deze kleuren zijn gemakkelijk met elkaar, maar ook met andere kleuren te combineren. Dit kleurenpallet kun je op verschillende manieren terug laten komen in de slaapkamer. Je kunt je bijvoorbeeld volledig focussen op de accessoires of je gaat grote elementen in je slaapkamer gebruiken in die kleuren. Hier kun je volledig je eigen gang in gaan en je eigen stijl toepassen.

Plaid Teddy Cafe Noir Essenza
Essenza Plaid Teddy Cafe Noir | Wants&Needs

Trend 2: Lichte naturellen

Een rustgevende ruimte creëer je door gebruik te maken van lichte en natuurlijke tinten. Dit kan zich uiten in de verf op de muren, maar ook in de meubels en accessoires in de slaapkamer. Om een beetje een beeld te schetsen moet je bijvoorbeeld denken aan een rotan hoofdbord en een jute rond vloerkleed. Door dit soort items in je slaapkamer te plaatsen, zorg je voor een natuurlijke en kalme twist in de ruimte.

Trend 3: Opvallende hoofdborden

Ja, je leest het goed. Een hoofdbord als statement piece in jouw slaapkamer. Door zo’n groot item als eyecatcher te gebruiken in je slaapkamer, hoef je verder niet uit te pakken met andere opvallende elementen. Wat de slaapkamer dan juist mooi maakt, is om de rest van de ruimte clean te houden. Zorg bijvoorbeeld voor een rustig dekbedovertrek en laat de stijl van het hoofdbord verder terug komen in de rest van de slaapkamer.

Hoofdbord Tura Rotan Nordal
Nordal Hoofdbord Tura Rotan | Wants&Needs

Trend 4: Less is more

Naast een slaapkamer waar volledig uitgepakt mag worden met kleuren en prints, is ook minimalisme in je slaapkamer erg populair op dit moment. De slaapkamer is namelijk wel de plek waar je tot rust kunt komen, dus hoe fijn is het dan om een overzichtelijke en rustige ruimte te hebben? Denk dan aan rustige en natuurlijke kleuren en aan een minimale hoeveelheid accessoires. Gebruik veel witte elementen in combinatie met de natuurlijke kleuren. Zorg daarnaast voor items waar je van alles in op kunt bergen voor een rustige look.

Dekbedovertrek Camo Toffee Brown Marc O'Polo
Marc O’Polo Dekbedovertrek Camo Toffee Brown | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Heb jij nu ook zo’n zin om je slaapkamer een upgrade te geven na het lezen van deze toffe nieuwe slaapkamertrends? Neem dan vooral even een kijkje op onze webshop voor een groot aanbod!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *