• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

New in Store: De Pikaplant Jar

Houdt jij van groen? Dan is deze plant echt iets voor jou! Een plant die niet van plastic is en die je nooit water hoeft te geven, maar dan ook echt nooit! Dit klinkt toch als een sprookje niet waar? Toch is het de makers van de Pikaplant Jar gelukt om een product neer te zetten waarbij dit allemaal toch werkelijkheid is geworden. Een plant die zichzelf voorziet van water.

Kamerplant

Pikaplanten Jar | Wants&Needs

Ecosysteem

Doordat het product een eigen ecosysteem heeft, heeft deze plant geen water nodig en voedt de plant zichzelf. De plant maakt een eigen kringloop en daardoor is deze kamerplant ideaal voor in huis! Je hoeft er als het waren niet naar om te kijken.

De Pikaplant is volledig geïnspireerd op de natuur. De planten die in de pot zitten recyclen het water dat ze eerder hebben gehad en creëren een miniatuur ecosysteem. Het zijn levende kamerplanten die zichzelf in stand houden. De planten worden met de hand geplant voordat de pot wordt gesloten en daarbij worden ingrediënten toegevoegd om daadwerkelijk een plantenecosysteem te creëren.

Kamerplant

Pikaplanten Jar | Wants&Needs

Keuze genoeg

Deze trendy kamerplant Jar hebben we in 6 verschillende varianten. Zo hebben we bijvoorbeeld de Chamaedorea, een mini palmboom en de Clusia Rosea, een tropische plant inheems de Caribische Eilanden. Keuze genoeg kun je wel zeggen.

Kamerplant

Pikaplanten Jar | Wants&Needs

Levensduur

De levensduur varieert per plant, wij bieden daarom ook 3 maanden garantie op elke Jar. Sommige Pikaplanten gaan al meer dan 40 maanden mee zonder ook maar een keer water te geven! De pot mag niet geopend worden.

 

Geïnspireerd?

Wil jij ook graag wat meer groen in huis? Dan is de Pikaplant Jar  wat voor jouw, kijk snel online in onze webshop voor het aanbod aan verschillende kamerplanten of kom een kijkje nemen in onze woonwinkel in Nuenen.

 

With Love,

Tessa Goossens

 

Nog graag even verder lezen? Kijk dan voor meer blogs op onze pagina.

2018-10-16T15:13:30+00:00 september 21st, 2018|