Get inspired: de leukste cadeautips voor hem!

Het blijft altijd lastig die cadeautjes. Waar maken we de mannen nou blij mee? Iedere man is natuurlijk anders, maar wij willen je graag meer ideeën geven voor een perfect cadeau. Lees vooral even verder voor leuke en vooral bruikbare inspiratie en cadeautips!

Keukenprins cadeautips

Jaja, er zijn naast keukenprinsessen natuurlijk ook veel keukenprinsen. Hoe leuk is het dan om een cadeau te geven dat keuken inspired is? Wij hebben wel een aantal ideeën van leuke spulletjes om cadeau te doen. Denk aan een mooie set van een peper- en zoutmolen, wat het koken voor de keukenprins nóg leuker zal maken! Een mooi en stijlvol schort is ook altijd een goed idee. Voor the man himself is het natuurlijk ideaal, zodat er niet geknoeid wordt, maar voor anderen is het ook leuk voor het oog.

Peper- en Zoutmolen Spice IB Laursen
IB Laursen Peper- en Zoutmolen Spice | Wants&Needs

Tijd voor een borrel!

Houdt de desbetreffende man van een borrel? Kies er dan voor om een mooie houten snijplank cadeau te doen. Hier kunnen die lekkere borrelhapjes op geserveerd worden wat meteen leuk oogt. Je kunt er dan zelf voor kiezen om er bijvoorbeeld een leuk pakketje van te maken. Leg op de plank mooie kaasmesjes en een chique wijnglas. Dit is niet alleen een top cadeau, maar het oogt ook nog eens mega gezellig. Win-win dus!

Kaasbestek Set van 3 HKliving
HKliving Kaasbestek Set van 3 | Wants&Needs

Coffee time

Voor de koffieliefhebbers is het altijd leuk om spulletjes met betrekking tot koffie te geven. Dit kan verschillen van een mooie koffiepot tot een toffe set melkkan en suikerpot en mooie koffiekopjes. Het is daarbij een tip om het interieur van de cadeau ontvanger in je achterhoofd te houden. Op deze manier kun je de koffie gerelateerde cadeaus afstemmen op het interieur, zodat dit allemaal mooi matcht met elkaar.

Mok Set van 4 Karine Bloomingville
Bloomingville Mok Set van 4 Karine | Wants&Needs

Geïnspireerd? 

Zit jij nu ook vol ideeën voor een tof cadeau voor hem? Neem dan vooral even een kijkje in onze webshop voor een groot aanbod aan leuke cadeaus!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *