De favorieten van collega Iris

Van haar favoriete merk en beste interieur tip tot het fijnste plekje in huis. Iris, Customer Care bij Wants&Needs, vertelt over haar favorieten op interieurgebied. Lees snel verder en ontdek haar favoriete items!

Iris favoriete plek in huis

De keuze wat mijn favoriete plek in huis is, was niet heel moeilijk. Er zijn twee plekken in huis waar ik graag ben. Mijn eerste favoriete plek is de keuken waar ik lekker kan koken en borrelen. De andere plek is de woonkamer. De woonkamer is voor mij de centrale plek in huis, omdat we daar vaak met zijn allen zitten. Mijn favoriete item in mijn woonkamer is fauteuil Fayen. Heerlijk neerploffen op een velvet fauteuil na een werkdag, wie kijkt daar niet naar uit?

Fauteuil fayen PTMD
Fauteuil Fayen PTMD | Wants&Needs

Mijn favoriete trend van dit moment

Ton sur ton is mijn favoriete trend van het moment! Ton sur ton klinkt chic, maar het is gewoon de Franse naam voor het kiezen van één kleur in meerdere tinten die je in het hele interieur laat terugkomen. Dat kan in de verf op de muur, de gordijnen, de bank of de accessoires zijn. Lekker makkelijk als je, net zoals ik, last hebt van keuzestress of gewoon geen genoeg kunt krijgen van één kleur.

Mijn favoriete item in mijn interieur

Mijn favoriete item in mijn interieur is op dit moment eetkamerstoel Pippa in de zandkleur. De zandkleur die in mijn woonkamer al te zien is in fauteuil Fayen komt dan terug in mijn eethoek door deze eetkamerstoel. Niet alleen matcht die goed met de rest van het interieur. De stoel heeft ook een extra chique tintje. Bovendien is deze stoel goed te combineren met mijn ronde eettafel.

Eetkamerstoel Pippa Richmond
Richmond Eetkamerstoel Pippa | Wants&Needs

De tip voor je interieur

Durf je eigen stijl te laten zien. Kopieer niet klakkeloos van anderen. Zorg dat je huis karakter uitstraalt en bij jou past. Omring je met spullen die jij mooi vindt en presenteer ze stijlvol. Zorg wel voor een rode draad in je huis. Door bijvoorbeeld overal dezelfde vloer te gebruiken of dezelfde tint op de muur. Tip: weet je niet goed wat jouw stijl is? Maak dan een moodboard!

Vloerkleed Sunburst By Boo
By Boo Vloerkleed Sunburst | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Inspiratie opgedaan door de favorieten van Iris? Kijk dan vooral even op onze webshop voor de mooiste meubels en accessoires voor in de woonkamer.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *