Creatief opbergen in de babykamer

Iedereen die een babytje heeft zal het herkennen: al die spullen in de babykamer! Het verbaast je toch elke keer weer hoeveel spullen zo’n klein mensje nodig heeft. Sokjes, hydrofiele doeken, boxpakjes, spenen en we zullen maar niet beginnen over de hoeveelheid luiers… Om het een beetje leuk en stijlvol te houden, is creatief opbergen een must! Natuurlijk begin je bij de basis met bijvoorbeeld een grote ladekast. Maar mocht je nog meer opbergruimte nodig hebben, dan denken wij graag met jou mee!

Een trendy wandrek

Een wandrek op de babykamer zorgt ervoor dat je de grond lekker netjes en opgeruimd houdt. Je hebt vaak al wat grotere meubels in een kleinere kamer staan en daarom is een wandrek een ideale toevoeging voor in de kleine ruimte. Perfect voor knuffels, maar ook om bijvoorbeeld wat hydrofiele doeken snel bij de hand te hebben.

Wandrek Dino J-Line
J-Line Wandrek Dino | Wants&Needs

Een mooie kapstok

In de babykamer zijn kapstokjes decoratief en praktisch. Hang je kapstok bijvoorbeeld naast de commode op en hang er een badjas of romper aan of stoffen opbergtassen waar je spulletjes in op kan ruimen. Praktisch dus, maar ook erg leuk om te zien. De kapstokken staan ook grappig op de muur met een mooie slinger of ketting eraan.

Kapstok Mille
Madam Stoltz Kapstok Mille | Wants&Needs

Een prachtige opbergmand voor de babykamer

Altijd handig om opbergmanden of opbergboxen te hebben in de babykamer om bijvoorbeeld doeken of luiers op te bergen. Je kunt ze gemakkelijk in de kledingkast of onder het bed kwijt of stapelen in een hoekje van de kamer. Label de bakken met teksten of kleurtjes zodat je weet wat waar in zit. Ideaal om de boel lekker te ordenen en je kunt gemakkelijk spullen vinden als je iets nodig hebt. En later kun je ze natuurlijk ook gebruiken voor al het speelgoed!

Opbergmand Lilu Bloomingville Mini
Bloomingville Mini Opbergmand Lilu | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Creatief opbergen in de babykamer of kinderkamer? Benieuwd wat voor producten we voor jouw kinderen hebben? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop om kennis te maken met het uitgebreide aanbod meubels en accessoires voor de baby- en kinderkamer.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *