Bohemian: zo breng je het in huis!

Houd jij van rijke patronen, veel kleur en vormen? Dan is de bohemian woonstijl echt iets voor jou! Wist je dat deze woonstijl vooral geïnspireerd is door Marokko en zuid-westerse landen? In deze blog helpen we je een handje hoe je de deze gave woonstijl in je interieur kunt brengen met de producten van Wants&Needs!

Kies voor een kleurrijk vloerkleed!

Het kleurenpalet van een bohemian interieur bestaat voornamelijk uit aardse en rijke kleuren. Dit kun je natuurlijk op heel veel verschillende manieren in je interieur terug laten komen. Maar laten we beginnen bij de vloer, met bijvoorbeeld dit super gave vloerkleed van Kare Design. Hij is zo kleurrijk dat hij gegarandeerd de aandacht trekt! Daarnaast is hij ook goed te combineren met andere gekleurde woonaccessoires of meubels. Perfect voor in je interieur, toch?!

Vloerkleed Beauty Pop 240 x 170 - By Kare Design - www.wantsandneeds.nl - 82-52059
Vloerkleed Beauty Pop 240 x 170 – By Kare Design

Take a seat!

Comfort is heel erg belangrijk, want als je lekker zit kun je ook meer genieten van je rustmomenten. In combinatie met rijke kleuren, kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze mooie fauteuil van White Label. Door de goudgele kleur creëer je een hoop warmte en sfeer in je interieur en daarnaast kun je ook nog eens heerlijk wegdromen in deze comfortabele eyecatcher!

Fauteuil Bon Velvet Goudgeel 78 x 80 x 76 - By White Label - www.wantsandneeds.nl - 252-3100098
Fauteuil Bon Velvet Goudgeel 78 x 80 x 76 – By White Label

Nog een kussentje erbij!

Kussens doen het goed in elk interieur. Ze brengen toch net wat extra sfeer en je hebt ze in ontzettend veel kleuren en patronen. Kijk een naar deze kussenhoes van Madam Stoltz. Je hebt ze in leuke en warme kleuren, en de franjes geven de kussenhoes een extra touch! Ook heel erg leuk voor op een gekleurde bank, of combineer de gekleurde kussens met elkaar!

 

Kussenhoes Franjes Corduroy Chestnut 50 x 50 - By Madam Stoltz - www.wantsandneeds.nl - XCE-COD-04
Kussenhoes Franjes Corduroy Chestnut 50 x 50 – By Madam Stoltz

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om de interieur om te toveren tot een bohemian woonstijl? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *