• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Black friday tips!

Zet 29 november maar alvast in je agenda: Black Friday! Ja black Friday? De dag dat geniet van hele leuke aanbiedingen.

Black Friday is niet meer weg te denken. Net als de kenmerken van deze dag. Lange rijen voor de deur van winkels, je kunt geen parkeerplek meer vinden of alle toffe producten zijn uitverkocht.

Ook staat bij ons deze week in het teken van Black Friday. Je kunt bij ons genieten van heel veel voordeel. Er is een korting op alle zwarte items van maar liefst 20%!! Black Friday is het ideale moment om jouw interieur te veranderen en een gave boost te geven. Mis zeker deze ultieme 4 tips niet.

Tip 1. Zet je wekker op tijd en ben er vroeg bij

Hoe vroeger je erbij bent, hoe beter de deals. Heel veel winkels hebben maar een beperkt aantal deals en producten dus zorg dat je er als eerste bij bent! Vaak beginnen de winkels of online shops ook een paar dagen eerder.

Tip 2. Zorg dat je goed uitgeslapen en voorbereid bent

Met een goede voorbereiding kun je snel je slag staan. Maak bijvoorbeeld al een lijstje om te kijken wat je graag wilt hebben.

Windlicht Gozo Light & Living

Windlicht Gozo Light & Living | Wants&Needs

Tip 3. Blijf lekker liggen: shop online vanuit je bed

Je kunt zelfs midden in de nacht je aankopen doen en er toch als een van de eerste bij zijn! Lekker vanuit je bed en het wordt ook nog een thuisbezorgd.

Tip 4. Scoor je kerstcadeaus tijdens Black Friday

Slim om  Black Friday te gebruiken voor het kopen van je kerstcadeaus. Je bespaart hierdoor veel geld. Shop die leuke spiegel voor je schoonmoeder die je met kerst wilt geven dus maar alvast tijdens deze geweldige dag.

Spiegel Force Brons Light&Living

Spiegel Force Brons Light&Living | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om super toffe zwarte items aan te schaffen tijdens Black Friday? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

With love,

Tessa Selten

2019-11-27T13:13:58+00:00 november 27th, 2019|