Binnenkijken bij onze volgers: binnenkijken bij Sanne & Steven

We halen onze inspiratie vaak door binnen te kijken bij anderen. Dus hoe leuk is het om te zien hoe andere onze musthaves decoreren in huis. Vandaag gaan we binnenkijken bij een van onze volgers, namelijk bij Sanne & Steven. Kijk je mee? Wie weet doe je leuke inspiratie op voor je eigen interieur.

Share some light

Wat echt niet in je interieur mag ontbreken zijn kandelaars! Kandelaars zijn super leuk te combineren met kaarsen. Zo kan je bij elk seizoen een andere kleur kaars kiezen. Kies voor de lente leuke pastelkleurige kaarsen. Die passen helemaal bij dit seizoen en zo zet je je kandelaar weer even helemaal in de spotlights. Sanne & Steven hebben deze geweldige kandelaar gecombineerd met andere leuke musthaves. Dit is een ook leuke manier om een kandelaar te combineren! Zo kun je het helemaal naar je eigen smaak creëren!

Resin Zwart Mahin kandelaar | Binnenkijken
Kandelaar Mahin Zwart Resin | Bron: projecthenk | Wants&Needs

A small piece of art

Een ornament is een uniek item in elk interieur, omdat het een stukje kunst is. Het is een echte eyecatcher, die meteen de show steelt in elk interieur. Een ornament staat super gaaf op je dressoir of op een zuil in je interieur. Sanne & Steven hebben er voor gekozen om een ornament in een stellingkast te zetten. En wij zijn fan!

Ornament Hand Victory Tattoo Eye | Bron: projecthenk | Wants&Needs

Bohemian style

Hoe tof is deze palm waaier? Wij zijn er helemaal fan van, want je kan het overal in je interieur ophangen. En je kan deze palm waaier ook super gaaf combineren met andere mooie wanddecoratie. Zo creëer je een speels effect. Dit palmblad geeft je echt een bohemian gevoel. Maar het past ook perfect bij andere stijlen interieur. Dit komt omdat het palmblad een natuurlijke kleur heeft. Hierdoor matcht het palmblad met bijna elke kleur! Sanne & Steven hebben er niet voor gekozen om het palmblad op te hangen, maar om het achter op de bank te zetten. En het ziet er super gaaf uit!

Wanddecoratie Palm Waaier | Bron: projecthenk | Wants&Needs

Mogen we de volgende keer bij jou binnenkijken? Heb je een super leuke musthave bij ons gekocht en wil je dit graag met andere delen! Gebruik dan onze #mywantsandneeds en tag ons in je bericht. En wie weet kijken we de volgende keer bij jou binnen!

Geïnspireerd?

Heb je nu ook zin gekregen om nieuwe musthaves aan je interieur toe te voegen? Bekijk dan snel onze webshop voor ons aanbod.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *