• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Big news! Wants&Needs gaat verhuizen!

Woohoooo! Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen. Wants&Needs gaat verhuizen! Dit is waanzinnig. Het pand is een stuk groter, waardoor er extra ruimte is voor een mooie, grote showroom. Ook komt er een groter magazijn waar meer voorraad opgeslagen wordt. Wij zijn heel enthousiast en hopen jullie ook, maar we houden jullie nog even in spanning. Wel geven we alvast een sneak peak! De verhuizing zal begin november plaatsvinden. Wants&Needs goes to Gemert!

Kandelaar Zwart Wants&Needs

Wants&Needs Kandelaar Zwart | Wants&Needs

Bigger and Better Warehouse

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar deze stellingen worden straks gevuld met al jouw musthaves! Zo kunnen wij veel voorraad kwijt wat ook voor een snellere levering zal zorgen. Nu ziet het er nog onwerkelijk uit, maar binnenkort gaan wij alle spullen verhuizen en een mooi plekje geven in dit magazijn! Wij zijn enthousiast om te zien hoe groot deze ruimte is en hoeveel mooie en leuke nieuwe spullen wij kunnen opslaan in deze stellingen.

foto magazijn nieuwe pand

Nieuwe Magazijn | Wants&Needs

Fabulous Showroom

En dit, dit wordt onze nieuwe showroom! Deze showroom zijn ze nu helemaal aan het op pimpen met de mooiste behangen, verf en kleuren. Zo kunnen wij straks aan de slag om deze ruimte aan te kleden van top tot teen met fantastische collecties. Onze nieuwe winkel is veel groter, met nog meer fauteuils, hebbedingetjes, lampen en woonaccessoires! Wij kunnen niet wachten tot we kunnen verhuizen. Houdt zeker onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie omtrent de verhuizing. Zoals wanneer we weer open gaan, de locatie en sneak peaks van de nieuwe winkel. Er zal door de verhuizing tijdelijk even geen winkel zijn, wel kun je spullen komen afhalen op locatie.

Foto showroom nieuwe pand

Nieuwe showroom | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Benieuwd naar meer van Wants&Needs? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

 

 

2020-10-23T12:35:31+00:00 oktober 23rd, 2020|