• Gratis verzending vanaf € 50 (NL & BE)
  • Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • BEZOEK ONZE WANTS&NEEDS WINKEL
Menu
Ga naar de webshop

Behang, nieuw en speciaal voor jou!

Misschien is jou onze laatste ontwikkeling al opgevallen, een extra kopje op onze website namelijk de behang categorie! Wij zijn hier heel enthousiast over. De gave prints van Creative Lab Amsterdam en KEK Amsterdam waar niemand zijn of haar ogen vanaf kan houden. Kijk mee naar een aantal van onze favorieten van Creative Lab Amsterdam. Maar hou je zeker niet in en neem zelf ook meteen een kijkje na het lezen van deze blog.

Kijk je ogen uit in de jungle

Gevaarlijke en té schattige jungledieren die in vrede samen leven op jou wand, dat wil iedereen toch? Of je er nu voor kiest om deze op te hangen in de slaapkamer van jou of de kleine, je woonkamer, je keuken of hal dit wordt een echte eyecatcher. Bij deze print Into The Wild van Creative Lab Amsterdam heb je de keuze uit 1, 2, 3 of 4 meter in de breedte met een standaard hoogte van 2,80. Don’t wait, buy it!

Behang Creative Lab Amsterdam In To The Wild

Behangprint In To The Wild by Creative Lab Amsterdam | Wants&Needs

In de kinderkamer..

Ook voor de kleintjes hebben we genoeg behangprints, zoals Little Balloon van Creative Lab Amsterdam. Een leuk detail van de luchtballonnen en zeppelins, ze nemen elk een ander diertje mee! Zo droomt je kleine heerlijk weg in een sterrenhemel vol met zijn favoriete dieren. Ook bij dit behang heb je de keuze in de breedte en een standaard hoogte van 2,80. Met welke meubels ga jij deze print matchen? Deel het met ons op onze socials dat vinden we leuk!

Behang Little Balloon Creative Lab Amsterdam

Behangprint Little Balloon by Creative Lab Amsterdam | Wants&Needs

Liever iets gekker behang

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? We lichten er in deze blog maar een aantal uit, maar deze print mag zeker niet ontbreken in dit rijtje. Deze behangprint heet Oh Deer en dat kun je wel zeggen, wat is hier veel op te zien! Elke blik die je erop laat vallen, valt je ook meteen weer iets anders op. Ons tenminste wel, wat zie jij allemaal? We houden van Creative Lab Amsterdam.

Behang Oh Deer Creative Lab Amsterdam

Oh Deer by Creative Lab Amsterdam | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Kun jij ook niet wachten om een nieuw behangprintje te kiezen? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod of kom langs in onze woonwinkel in Nuenen vlakbij Eindhoven.

2020-03-23T10:43:30+00:00 maart 23rd, 2020|