Dé badkamertrends die je niet wil missen!

De modewereld staat al een tijdje op zijn kop met de trends van 2022, de interieur wereld volgde al snel en nu is ook de badkamer wereld aan de beurt. Of je nou opzoek bent naar een paar kleine details om jouw badkamer om te toveren of dat je op zoek bent naar een volledig nieuwe badkamer. Dat maakt niet uit want in dit blog ga ik je allé badkamertrends van 2022 vertellen. Dus let’s GO!

Zeepschaal Cement House Doctor
House Doctor Zeepschaal Cement | Wants&Needs

Feel the look

Voor de trends van 2022 vallen er 3 looks het meeste op. Dit zijn de betonlook, back to nature en black&white. De betonlook kennen we al een paar jaar maar toch lijkt het of deze look een blijvertje is. Van betonnen vloeren en muren tot kleine betonnen details zoals een zeepbakje of zeeppomp. De betonlook is weer helemaal back!

Ook de back to nature look zien we weer terug in de 2022 badkamertrends. Houten badkamermeubels zijn daarin weer een leidend onderdeel. Daarnaast is het erg populair om een natuurhouten wand te plaatsen in de badkamer. Er wordt ook veel nadruk gelegd op de kleine details zoals een handdoekrek of een mandje, om zo de nature look terug te laten komen in de badkamer.

De black&white trend is ook helemaal in. Een compleet witte badkamer met industriële zwarte kranen en een grote zwarte radiator. Grote elementen in een black&white badkamer geven die stijlvolle uitstraling. Toch zijn de kleine details ook zeer van belang, denk bijvoorbeeld aan een zwart wit geblokte wasmand. Van grote elementen tot de kleinste details black&white is helemaal in!

Waszak Wash Instructions House Doctor
House Doctor Waszak Wash Instructions | Wants&Needs

Time for some Zen experience

Nu we de looks door hebben genomen is het tijd voor de meubel trends voor 2022. Met de meubeltrends is er niet veel veranderd in vergelijking tot voorgaande jaren. De natuurhouten wastafel springt er jaarlijks weer uit. Dit is een element wat in elke stijl tot zijn recht komt en is daardoor ook razend populair. Ook nog steeds erg populair is een industriële inloopdouche met een regendouchekop. Als laatste blijft een vrijstaand bad ook erg populair bij de badkamertrends van 2022. Heerlijk! Die mag van mij blijven.

Badmat Rond HK Living
HK Living Badmat Rond | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Ben jij ready om jouw badkamer om te toveren met deze nieuwe trends? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *