Wist je dat.. je allé meubels bij ons op zicht kan bestellen?

Je kent het wel, je kijkt naar de bank en vraagt je af of je de bank nog wel leuk vindt of is dat ene krukje nog wel wat je wil? En die stoel in die hoek.. je begint op internet te kijken en tot je verbazing kom je al snel iets leuk tegen. Maar om het meubel fysiek te kunnen bekijken moet je het meubel bestellen. Dat is wel het laatste wat je wil. Ondanks dat wij vooral een online webshop zijn kan je bij ons allé meubels alsnog bekijken in ons magazijn in Gemert! Hoe? Dat ga ik je in dit blog allemaal vertellen.

Eventjes uitstellen

Een nieuw meubel kopen is geen alledaagse bezigheid en je wil dan ook dat je zeker bent van je keuze. Online een meubel kopen betekent al snel bestellen, betalen en laten leveren voor je een oordeel kunt geven. Wij hebben daarom de keuze om in de winkel te betalen, hoe handig is dat! Je kan jouw favoriete meubel online bestellen en zodra je klikt op “bestelling afronden” in je winkelmandje kan je onderaan kiezen voor de verzendmethode. Als je kiest voor ‘afhalen in de showroom’ wordt het meubel bij ons geleverd. Let op, dat je bij betaalmethoden kiest ‘Betaald in de winkel’ alleen zo kan jij jouw favoriete meubel bestellen zonder ergens aan vast te zitten. Zodra het meubel binnen is nemen we contact met je op zodat je het meubel eens goed kan bekijken.

Bijzettafel Snow Zwart Zuiver
Zuiver Bijzettafel Snow Zwart | Wants&Needs

Twijfel gevalletje

Een keuze maken voor een nieuw meubel is moeilijk en blijft moeilijk. Het is toch een product waarvan je jaren lang van wilt blijven genieten. En als je dan toch twijfelt als je in ons magazijn staat dan is dat helemaal geen probleem. De keuze om het in ons magazijn te bekijken is daarom ook geheel vrijblijvend. Dit geeft een nog beter gevoel om het meubel toch even in het echt te bekijken voor je de knoop doorhakt.

Fauteuil Babe Wit By Boo
By Boo Fauteuil Babe Wit | Wants&Needs

Be unique

Bij veel winkelketens staat een deel van de collectie online en een deel in de winkel. Bij ons is dit natuurlijk niet het geval omdat wij een online webshop zijn met een showroom waar lang niet al onze artikelen in passen. Met deze unieke service willen wij net dat ene stapje extra zetten om jouw aankoop tot een succes te maken. Want niks maakt ons gelukkiger dan de lach op het gezicht van een klant!

Bank Summer 7 Zits Latte Zuiver
Zuiver Bank Summer 7 Zits Latte | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Zin om je woonkamer om te bouwen en zeker te zijn van je keuze? Neem dan snel een kijkje op onze website.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *