All curves: vrouwelijke vormen in je interieur

De afgelopen jaren zijn er heel wat stappen gezet richting een positiever lichaamsbeeld. De term body positivity is inmiddels gangbaar. Als gevolg daarvan wordt er in de media een steeds diverser beeld naar buiten gebracht. En nu is deze positieve trend ook in je interieur terug te zien: decoraties in de vorm van een vrouwenlichaam. Taboe? Welnee, het is hartstikke trendy! De curves van een vrouw zijn perfect voor classy decoraties in je huis.

All curves: vriendelijk en zacht

Organische en ronde vormen zijn vrouwelijke vormen. En vrouwelijke vormen staan voor vriendelijk en zacht. Je woonkamer wordt dus letterlijk knusser en sfeervoller van organische en ronde vormen. All curves in je interieur dus! Met vrouwelijke lichamen in je interieur straal je vriendelijkheid en zachtheid uit.

Zo laat je het vrouwelijk lichaam terugkomen in je interieur

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, die leuke kaarsen of vazen in de vorm van een vrouwenlichaam. Super cute en sexy! En daarnaast is het een ode aan de schoonheid van het vrouwelijk lichaam, waarom zou dat geen decoratie mogen zijn in ons interieur? Wat dacht je van de te gekke vazen van Nordal te zien op onderstaande afbeelding.

Vaas Avaji Nordal
Nordal vaas Avaji | Wants&Needs

Hoe pas je deze trend thuis toe?

Deze trend kun je overal in huis toepassen. Bovendien is deze perfect te combineren met veel andere interieurtrends zoals minimalisme, nude tinten en organische vormen. Hoewel deze trend overal in huis toepasbaar is, zijn de woon- en slaapkamer hier het meest geschikt voor. In de slaapkamer kun je helemaal losgaan met female body decoratie. Vooral omdat niet iedereen deze kamer altijd ziet kun je flink uitpakken. Denk aan mooie wanddecoratie, maar ook aan vloerkleden, vazen of potten.Wat betreft de woonkamer: sommige objecten kunnen echte eye-catchers zijn dus is het slim om deze trend in de woonkamer te beperken tot enkele objecten of decoratieve items. Denk hierbij aan accessoires als vazen en kandelaren in de vorm van vrouwenlichamen of een groot schilderij.

Schilderij Vrouw Set van 2 J-Line
J-Line schilderij Vrouw set van 2 | Wants&Needs

Geïnspireerd?

Voeg wat curves toe aan je interieur! Kijk snel online in onze webshop voor ons aanbod!

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *