5 manieren om de woonkamer iets mooier te maken

Je woonkamer leuk aankleden is soms echt erg lastig. Je wilt de juiste sfeer erin brengen zonder dat het te druk wordt of juist te rustig blijft in de kamer. In deze blog hebben wij speciaal voor jou een aantal manieren om je huis mooier te maken.

Soft carpet

Een echt ambiance maker is een tapijt of een vloerkleed. Het zorgt voor een warme, zachte en luxe look in je woonkamer en is ook nog eens lekker zacht voor de voeten! Vind je het lastig om het perfecte vloerkleed voor bij jou in huis te vinden? Lees dan nog eens deze blog: Het perfecte vloerkleed kiezen: zo doe je dat!

 Vloerkleed Pix Rond Dutchbone
Dutchbone Vloerkleed Pix Rond | Wants&Needs

Groepeer je accessoires

Accessoires, we love them! Het liefst wil je heel je huis volgooien met mooie accessoires. Ze zorgen voor de finishing touch van je woonkamer, badkamer of slaapkamer. Toch kunnen tè veel accessoires een rommelig zicht geven in de ruimte. Om dit te voorkomen en jouw unieke accessoires te laten stralen kun je ze groeperen. Zet een paar kaarsen een glazen vaas met droogbloemen en een beeldje bij elkaar op een schaal, een mooie houten plank of gewoon op je dressoir en klaar is kees.

Deco Kers Goud Steen Bloomingville
Bloomingville Deco Kers Goud Steen | Wants&Needs

Kleur in je interieur

Wat kleur in je interieur kan heel de woonkamer doen opleven! Echter moet je er wel voor zorgen dat het geen kermis wordt, ik zou dus niet gaan voor alle kleuren van de regenboog. Ga voor 3 mooie kleuren en laat deze op verschillende manieren terugkomen in je woonkamer door ook je accessoires hierop uit te kiezen. Wil je hierover meer weten? Bekijk dan deze blog: De regel van drie, hiermee wordt het stylen van je interieur easy!

Binnen tuin

Je hoeft er geen jungle van te maken maar een plantje hier en daar maakt je woonkamer helemaal compleet. Ze zorgen voor een klein beetje groen in huis en het is echt dè trend op dit moment. Ze hoeven niet allemaal echt te zijn hoor, je hebt ook super mooie nepperds!

Kunstplant strelitzia J-Line
J-Line Kunstplant strelitzia | Wants&Needs

Eyecatcher in je woonkamer

Voorlopig zullen nog niet heel veel mensen bij jou in huis komen, maar als dat weer kan is het leuk om een super toffe eyecatcher in je woonkamer te hebben staan. Dus echt iets wat opvalt! Dit kan echt van alles zijn: een fateuil of een lamp, maar ga vooral voor iets wat jij zelf helemaal te gek vindt.

Ge√Įnspireerd?

Zin om ook jouw huis mooier te maken? Kijk dan snel online in onze webshop voor ons aanbod!

 

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *